[PL]Polscy figurkowcy

Offtop - wiecie, wszystko i nic...
Post Reply
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

po prostu interesujący temat. szkoda, że tematem nie interesują się też inni :P
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Demi_morgana
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by Demi_morgana »

mahon wrote:szkoda, że tematem nie interesują się też inni :P
hmmm... moze to i lepiej:
wtedy juz wogole nie nadążąlibyśmy z odpowiadaniem na posty! :D :wink:
Image

Hobby blog

Katoliku uważaj!
dead

Post by dead »

niektorzy interesuja sie topikiem ale nie maja czasu na wklepanie jakiegos konstruktywnego posta :D. Tak tez sie dzieje z moja osoba - choc nie jestem jakims zajebiastycznym malarzem to wykazuje chec rozwoju co miejmy nadzieje widac na przykladzie mojej ostatniej pracy. Wielu malarzy mojego pokroju szuka w 'Polskim Środowisku' jakiegos wsparcia pomocy ale czesto dzieje sie tak ze jej nie uzyskuje albo tylko waskie grono ludzi o dobrym sercu wykazuje chec pomocy. Dlatego moeje subiektywne odczucie - jak tu sie rozwijac skoro najlepiej sie uczyc obserwujac malarza w akcji a tu czesto dostajemy sugestie w formie drobnych tutoriali na necie i godzinami miesiacami musimy ise samodoskonalic. Dlatego proces uzyskiwania zadowalajacego poziomu w polskim malarstwie idzie strasznie powoli... Sa wybitni malarze ale czesto jak to wczesniej zostalo napisane nie obchodzi ich reszta a liczy sie tylko JA.
Co do Pl GD to jakby taka impreza w Polsce powstala to na pewno sciagnelaby spora ilosc malarzy ktora zechcialaby zaprezentowac swoje prace. Sciagnelaby tez spora rzesze ludzi pragnacych - tak jak ja- toksztalcic sie poprzez rozmowy z malarzami znajdujacymi isena tej imprezie. Do tego moznaby organizowac jakies fajne spotkanka ktore dopelnialyby cala impreze jaka moglbysie stac Pl GD. to chyba tyle - troche ranna godzina i miejmy nadzieje ze zrozumiecie prezslanie mojego belkotu pozdro
Demi_morgana
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by Demi_morgana »

ciakawi mnie czy na polskim gd pgdc pokaże sie jako grupa... :think:
Image

Hobby blog

Katoliku uważaj!
Samuel

Post by Samuel »

nigdy nie miałem do czynienia z niemiecka propagandą raczej z brytyjska ale … :| :) ., .....ale skoro tak to już nie ma nadziei. chyba że sędziowie się zlitują :P
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

dead wrote:Co do Pl GD to jakby taka impreza w Polsce powstala
chyba jest już przesądzone że Golden Demon w Polsce będzie, czyli nie trzeba stosować trybu przypuszczającego....
demi_morgana wrote:ciakawi mnie czy na polskim gd pgdc pokaże sie jako grupa... :think:
myślę, że znowu się to rozmyje...
Samuel wrote:nigdy nie miałem do czynienia z niemiecka propagandą raczej z brytyjska
obraz bohaterskiego siekania czołgów szablami był lansowany prze niemiecką propagandę i trafił do powszechnej świadomości. jest o tyle malowniczy co głupi. który dowódca byłby na tyle głupi, żeby kazać podkomendnym rąbać kilkudziesięciomilimetrowej grubości stal szablami?
Samuel wrote: .....ale skoro tak to już nie ma nadziei. chyba że sędziowie się zlitują
a czemu mają się litować? nad kim i po co?
-- Mahoń

Image

alvarezwawa

Post by alvarezwawa »

Ja ze swojej strony proponuje rozbudowac MaxMini. Swiadomy jestem ze zaraz moga posypac sie uwagi w stylu - dlaczego maxmini, a nie inne? Mysle jednak ze takim sposobem nic nie zalatwimy ;)
Brac sie za maxmini nie trzeba wszyscy na raz. Zostawilem tam topic z propozycja rozbudowy drzewka forum - kiedy to juz skonczymy, rozpoczeloby sie reklamowanie forum, jako miejsca otwartego dla wszystkich, bezsensownych podzialow etc.
Wydaje mi sie, ze jest sens za nie sie wziasc. Juz teraz wiem ze sa ludzie ktorzy pozytywnie mysla o jego rozbudowie, mimo ze nie sa tam zarejestrowani jeszcze. wiec moge liczc na wsparcie..
Ja jestem dobrej mysli i pelen checi ;)
alvarezwawa

Post by alvarezwawa »

mahon wrote:po prostu interesujący temat. szkoda, że tematem nie interesują się też inni :P
Czy powinnismy wzywac po imieniu czyje zdanie fajnie byloby jeszcze uslyszec ? ;)
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

Zycze powodzenia! :pray:
-- Mahoń

Image

Demi_morgana
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by Demi_morgana »