[PL]Polscy figurkowcy
-
Demi_morgana
- Chest of Colors

niektorzy interesuja sie topikiem ale nie maja czasu na wklepanie jakiegos konstruktywnego posta
. Tak tez sie dzieje z moja osoba - choc nie jestem jakims zajebiastycznym malarzem to wykazuje chec rozwoju co miejmy nadzieje widac na przykladzie mojej ostatniej pracy. Wielu malarzy mojego pokroju szuka w 'Polskim Środowisku' jakiegos wsparcia pomocy ale czesto dzieje sie tak ze jej nie uzyskuje albo tylko waskie grono ludzi o dobrym sercu wykazuje chec pomocy. Dlatego moeje subiektywne odczucie - jak tu sie rozwijac skoro najlepiej sie uczyc obserwujac malarza w akcji a tu czesto dostajemy sugestie w formie drobnych tutoriali na necie i godzinami miesiacami musimy ise samodoskonalic. Dlatego proces uzyskiwania zadowalajacego poziomu w polskim malarstwie idzie strasznie powoli... Sa wybitni malarze ale czesto jak to wczesniej zostalo napisane nie obchodzi ich reszta a liczy sie tylko JA.
Co do Pl GD to jakby taka impreza w Polsce powstala to na pewno sciagnelaby spora ilosc malarzy ktora zechcialaby zaprezentowac swoje prace. Sciagnelaby tez spora rzesze ludzi pragnacych - tak jak ja- toksztalcic sie poprzez rozmowy z malarzami znajdujacymi isena tej imprezie. Do tego moznaby organizowac jakies fajne spotkanka ktore dopelnialyby cala impreze jaka moglbysie stac Pl GD. to chyba tyle - troche ranna godzina i miejmy nadzieje ze zrozumiecie prezslanie mojego belkotu pozdro
Co do Pl GD to jakby taka impreza w Polsce powstala to na pewno sciagnelaby spora ilosc malarzy ktora zechcialaby zaprezentowac swoje prace. Sciagnelaby tez spora rzesze ludzi pragnacych - tak jak ja- toksztalcic sie poprzez rozmowy z malarzami znajdujacymi isena tej imprezie. Do tego moznaby organizowac jakies fajne spotkanka ktore dopelnialyby cala impreze jaka moglbysie stac Pl GD. to chyba tyle - troche ranna godzina i miejmy nadzieje ze zrozumiecie prezslanie mojego belkotu pozdro
-
Demi_morgana
- Chest of Colors

-
Samuel
chyba jest już przesądzone że Golden Demon w Polsce będzie, czyli nie trzeba stosować trybu przypuszczającego....dead wrote:Co do Pl GD to jakby taka impreza w Polsce powstala
myślę, że znowu się to rozmyje...demi_morgana wrote:ciakawi mnie czy na polskim gd pgdc pokaże sie jako grupa...
obraz bohaterskiego siekania czołgów szablami był lansowany prze niemiecką propagandę i trafił do powszechnej świadomości. jest o tyle malowniczy co głupi. który dowódca byłby na tyle głupi, żeby kazać podkomendnym rąbać kilkudziesięciomilimetrowej grubości stal szablami?Samuel wrote:nigdy nie miałem do czynienia z niemiecka propagandą raczej z brytyjska
a czemu mają się litować? nad kim i po co?Samuel wrote: .....ale skoro tak to już nie ma nadziei. chyba że sędziowie się zlitują
-
alvarezwawa
Ja ze swojej strony proponuje rozbudowac MaxMini. Swiadomy jestem ze zaraz moga posypac sie uwagi w stylu - dlaczego maxmini, a nie inne? Mysle jednak ze takim sposobem nic nie zalatwimy
Brac sie za maxmini nie trzeba wszyscy na raz. Zostawilem tam topic z propozycja rozbudowy drzewka forum - kiedy to juz skonczymy, rozpoczeloby sie reklamowanie forum, jako miejsca otwartego dla wszystkich, bezsensownych podzialow etc.
Wydaje mi sie, ze jest sens za nie sie wziasc. Juz teraz wiem ze sa ludzie ktorzy pozytywnie mysla o jego rozbudowie, mimo ze nie sa tam zarejestrowani jeszcze. wiec moge liczc na wsparcie..
Ja jestem dobrej mysli i pelen checi
Brac sie za maxmini nie trzeba wszyscy na raz. Zostawilem tam topic z propozycja rozbudowy drzewka forum - kiedy to juz skonczymy, rozpoczeloby sie reklamowanie forum, jako miejsca otwartego dla wszystkich, bezsensownych podzialow etc.
Wydaje mi sie, ze jest sens za nie sie wziasc. Juz teraz wiem ze sa ludzie ktorzy pozytywnie mysla o jego rozbudowie, mimo ze nie sa tam zarejestrowani jeszcze. wiec moge liczc na wsparcie..
Ja jestem dobrej mysli i pelen checi
-
alvarezwawa
-
Demi_morgana
- Chest of Colors