Ojojoj , przepraszam , jezeli Cie obrazilem , wybacz nie chcialem, myslalem ze zrozumiesz o co mi chodzi, jednak widze ze nieczytelnie pisze

Szkoda ze zescie tacy powazni z Szarym, smutno mi ze nie lubicie sie smiac. No nic , ide sie schowam juz do swojej wanny, bo godzina jest pozna

Ale i tak Ci powiem , ze musicie troche zluzowac, bo jeszcze z tych nerwow nie daj boze wrzodow na zoladku badz dwunastnicy sie nabawicie. Tez bylem kiedys nerwowy i wlasnie przez to nabawilem sie wspomnianej dolegliwosci - nic przyjemnego. Trzeba miec pozytywne podejscie a nie robic z siebie wielkich, urazonych artystow - co jeszcze potwierdzacie obydwoje z Szarym, piszac jakto czujecie sie urazeni , bo wytknalem wam cos co mi sie nie podoba w waszym podejsciu do czegos co jest dla zwyczajnych ludzi hobby i zabawa. Przeciez z waszych postow czuc na kilometr sztywnoscia. Ile wy macie lat 50? Ania jest starsza i zobacz jaka wyluzowana laska (czolem Ań!). Za to mi sie pewnie dostanie

A jescze odnosnie samokrytyki Szary

ja tam wiem ze malowac nie umiem, maluje sobie rok, i mi to wisi, nie walcze o oceny , nie atakuje ludzi komentarzami o superhiperduper unikalnym nmmie i wogole. Zawsze przyznaje ze robie kupiaste ludziki, wiec nie wiem o co Ci cho - moze napisz mi pma albo maila jak az tak Cie bole. Oj sie rozpisalem, ale co tam