Offtop - wiecie, wszystko i nic...
Szary

Post by Szary »

Każdy maluje tak jak chce i każdy ma prawo do swojego zdania. To co mówi Kuczek i to co ma na myśli Ańa to praktycznie to samo, tylko mówią o tym innym językiem. Ale ja nie widzę w tym konfliktu.
Hashmallum wrote:Ide do wanny sie schowam chyba, bo Ania zaraz bedzie krzyczala na mnie ze jestem unfriendly i wogole to ze mnie Cham
To chyba Twój pierwszy wyraz PRAWIE autokrytyki.
Jeśli od kogoś tutaj leci bufonadą, to chyba czujesz to najsilniej...

Każdy ma prawo do własnego zdania. Każdy ma prawo wypowiedzi z zachowaniem elementarnych zasad kultury. Na tym forum obowiązuje także regulamin, który te zasady przypomina.
Nie pierwszy raz go łamiesz.

I nie wszystko wytłumaczysz żartem. Żartu nie trzeba nazywać żartem, żeby był śmieszny.

Koniec tego tematu.
Szary

Image
robacek

Post by robacek »

hashmallum wrote: No prosze cie to sa ludziki male, z metalu albo z plastiku.
monaliza to tez tylko kawalek płutna i to w dodatku nie duzego.. a jednak jest w tym artyzm to dlaczego ma go nie byc w malych plastikowych czy metalowych ludzikach? alexiz czy inni tworzą takie monalizy figurkowe imo ktore są wiekszym wyrazeniem artystycznym niz hmm standardowe formy artyzmu? to tak jesli chodzi o artyzm.

a w figurce nie podobają mi sie malo lagodne przejscia. kolor wlosow mi nie przeszkadza i niebieski mdly jest spoko jezeli całą figurke utrzymasz w takiej konwencji. co do blikow hash ma racje. brak a byc powinny:)[/url]
hashmallum

Post by hashmallum »

I widzisz szary Ty jestes superpowazny jakbys kijek polknal, jestes artysta, jestes specjalny ;) A ja maluje ludki i sie dobrze przy tym bawie , tym sie roznimy, ze ja mam dystans do tego co robie a Ty bierzesz wszystko do siebie i na powaznie, powiem Ci tak:
Wyluzuj panie, bedziesz stary , to bedziesz narzekal ;)

Apropos zasad to jest temat o Celebornie , a nie o urazach jakie do mnie zywisz, wiec chyba mod powinien pousuwac te posty,.
Szkoda tylko ze na pmy nie raczysz odpowiadac/swoje glebokie przemyslenia przesylac mi przez pmy, ja tam lubie dyskutowac wiec uderzaj smialo ;)
Kuczek

Post by Kuczek »

hashmallum wrote: Apropos zasad to jest temat o Celebornie , a nie o urazach jakie do mnie zywisz, wiec chyba mod powinien pousuwac te posty,.
Z tego co widac to ktos chyba na to liczy sadzac po tonie jego wypowiedzi...
hashmallum

Post by hashmallum »

Hahaha, znowu sie usmialem, poprostu mysle ze jest niefajnie jak chlopakowi w jego temacie urzadzamy mala awanture.
Ludzie ja was prosze zluzujcie trochu ;) Wiem ze jestescie fajni i wogole super malujecie, ale wciaz to sa metalowe zolnierzyki , a nie jakis tam artyzm, no prosze was ;) Kazdy komu powiecie ze malujecie zolnierzyki i jestescie artystami to was obsmieje.
Kuczek

Post by Kuczek »

hashmallum wrote:a nie jakis tam artyzm, no prosze was ;) Kazdy komu powiecie ze malujecie zolnierzyki i jestescie artystami to was obsmieje.
Gdybys potrafil czytac ze zrozumieniem to bys wiedzial, iz nikt tu nie mowi ze jest artysta; a jezeli chodzi o robienie kłótni z tematu; to ty to zaczales; A ja nie zamierzam pozwalac sie obrazac
hashmallum

Post by hashmallum »

Ojojoj , przepraszam , jezeli Cie obrazilem , wybacz nie chcialem, myslalem ze zrozumiesz o co mi chodzi, jednak widze ze nieczytelnie pisze ;) Szkoda ze zescie tacy powazni z Szarym, smutno mi ze nie lubicie sie smiac. No nic , ide sie schowam juz do swojej wanny, bo godzina jest pozna ;) Ale i tak Ci powiem , ze musicie troche zluzowac, bo jeszcze z tych nerwow nie daj boze wrzodow na zoladku badz dwunastnicy sie nabawicie. Tez bylem kiedys nerwowy i wlasnie przez to nabawilem sie wspomnianej dolegliwosci - nic przyjemnego. Trzeba miec pozytywne podejscie a nie robic z siebie wielkich, urazonych artystow - co jeszcze potwierdzacie obydwoje z Szarym, piszac jakto czujecie sie urazeni , bo wytknalem wam cos co mi sie nie podoba w waszym podejsciu do czegos co jest dla zwyczajnych ludzi hobby i zabawa. Przeciez z waszych postow czuc na kilometr sztywnoscia. Ile wy macie lat 50? Ania jest starsza i zobacz jaka wyluzowana laska (czolem Ań!). Za to mi sie pewnie dostanie :P
A jescze odnosnie samokrytyki Szary ;) ja tam wiem ze malowac nie umiem, maluje sobie rok, i mi to wisi, nie walcze o oceny , nie atakuje ludzi komentarzami o superhiperduper unikalnym nmmie i wogole. Zawsze przyznaje ze robie kupiaste ludziki, wiec nie wiem o co Ci cho - moze napisz mi pma albo maila jak az tak Cie bole. Oj sie rozpisalem, ale co tam :D
Kuczek

Post by Kuczek »

Jezeli nabawiles sie wrzodow to z pewnoscia nie z nerow...

Nasuwa mi sie pare slow: falsz, zaklamanie, obojentosc
rozumiem ze chec skupienia kregu polskich malarzy to fajna sprawa; ale nie kazdym kosztem...
Jak to sie mowi: "teraz Polska"
hashmallum

Post by hashmallum »

Ale o co cho? Przeciez juz mi wytknelas ze nie potrafie czytac ze zrozumieniem, to pisz jak do debila, wiesz, tak zebym zrozumial.

Macie fajny styl z Szarym - on ma swoje zenada, costam costam , widze ze Ty masz falsz, zaklamanie, obojentosc. Ja tam jestem szczery - nie podoba mi sie cos - to mowie , a nie jak niektorzy robia dobra mine do zlej gry. Ogolnie to nie wiem o co wam chodzi - wedlug mnie zolnierzyki w skali 1:35 nie sa plotnem na sztalugach.
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

dobra, koniec tego dobrego - jutro przysle zombi-moda i anie. niech mi tu porzadek zrobia.

a ja sie namysle kto tu kogo obrazil....

do tego czasu KLODKA!
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Locked