Przy okazji zgarnal wczoraj srebro na imprezie British Model Soldier Society.
Click to see full-sized imageSzalu moze i nie ma, ale ja jestem bardzo szczesliwa, ze moge go w koncu odstawic na polke i malowac cos innego:D
'eM
Click to see full-sized imageA gdzie Ci tego nasycenia brakuje? na ktorej czesci figsy?smok wrote:brakuje mi nasycenia kolorow gdzieniegdzie, i mocniejszego cieniowania (w sumie do czarnych linii) w zagieciach szaty
Ja raczej mega kolorowo to nie maluje, jak zauwazylam ostatnio;p moze dlatego tak slabo sobie Menius poradzil na Salucie, w ocenie medalowej;p System open daje wieksze szanse:DFrost wrote:Podstawka wymiata, sama figurka bardzo oszczędna ale fajna.

przepraszam za bezposredniosc, ale moze to dlatego ze byly lepsze prace, a ty jeszcze nie masz takiego poziomu?Marta wrote:Ja raczej mega kolorowo to nie maluje, jak zauwazylam ostatnio;p moze dlatego tak slabo sobie Menius poradzil na Salucie, w ocenie medalowej;p
No fakt, poziom w tym roku na Salucie byl wysoki, nie ma co ukrywac;] Tak samo jak nie mam zludzen, ze duzo jeszcze nauki przede mna.Nameless wrote: przepraszam za bezposredniosc, ale moze to dlatego ze byly lepsze prace, a ty jeszcze nie masz takiego poziomu?