Przemiany na forum zmusily mnie do stworzenia nowego tematu, w ktorym zagoszcza moje gotowe prace;]
Na poczatek wrzucam co zmalowalam do tej pory, w porzadku mniej wiecej chronologicznym (bedzie widac postep??:>)
Prace sa stare, kazdy widzial, kto chcial skomentowal, a o tych najstarszych to najlepiej byloby zapomniec;p Ale jakby ktos mial jeszcze jakies uwagi na
temat figsow z tego posta, to beda zawsze mile widziane.
No to jedziemy z figsami:
Click to see full-sized image
[rimg]ttp://i629.photobucket.com/albums/uu16/asharimrai/minis/11.jpg[/rimg]
[rimg]ttp://i629.photobucket.com/albums/uu16/asharimrai/minis/14.jpg[/rimg]
[rimg]ttp://i629.photobucket.com/albums/uu16/asharimrai/minis/12.jpg[/rimg]
W sumie duzo tego nie ma jak na te pare lat na forum;p
Musze sie spiac i poprawic (no i pokonczyc te pare rozgrzebanych projektow;p)
pzdr
m
[PL] Figurken
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
[PL] Figurken
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
Re: [PL] Figurken
A teraz my skopiujemy swoje opinie do każdego modelu...
A tak w ogóle to Twoje zestawienie pokazuje kawałek historii forumowej. Mieszkasz tutaj z nami już trochę
I owszem, widać postęp w malowaniu.
A tak w ogóle to Twoje zestawienie pokazuje kawałek historii forumowej. Mieszkasz tutaj z nami już trochę
I owszem, widać postęp w malowaniu.
Prosze nie!! To by zajelo spokojnie tydzien kazdemu, przekopanie sie przez te zwaly pogaduch i trollowania:PSlawol wrote:A teraz my skopiujemy swoje opinie do każdego modelu...
Ano troche tu juz siedze... Dwie wymiany forumowe (btw kiedy robimy trzecia?) proby walki ze skavenami, lata swietlne prac nad podstawka do Irix;pSlawol wrote:A tak w ogóle to Twoje zestawienie pokazuje kawałek historii forumowej. Mieszkasz tutaj z nami już trochę
Ale najgorsze jest to, ze niektore nadal rozgrzebane projekty znalazlam baaaaardzo wczesnie w watku. Masakra jak powoli mi niektore rzeczy ida.
Czas sie ogarnac!!
m
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
Ahaaaaaaaa, czyli Ty myślisz, że po rozdzieleniu działów będzie tego mniej i sobie teren oczyścisz, tak? Coż, ja tam myślę, że będzie tego 2x więcej - tutaj i w WIP-achMarta wrote:Prosze nie!! To by zajelo spokojnie tydzien kazdemu, przekopanie sie przez te zwaly pogaduch i trollowania:PSlawol wrote:A teraz my skopiujemy swoje opinie do każdego modelu...
Dobra, uciekam i nie śmiecę już... na razie...
Nee no tylko o przeklejanie starych postow mi chodzilo. Ze bedzie sporo komentow to mam nadzieje:D W koncu kazdy artyfta lubi jak o jego tfurczosci mowic:)Slawol wrote: Ahaaaaaaaa, czyli Ty myślisz, że po rozdzieleniu działów będzie tego mniej i sobie teren oczyścisz, tak? Coż, ja tam myślę, że będzie tego 2x więcej - tutaj i w WIP-ach
A tam gdzie uciekasz? Przeciez wiesz, ze ja to lubie posmiecic;]Slawol wrote:Dobra, uciekam i nie śmiecę już...
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
nie da się ukryć, że jesteś już stałą częścią naszej społecznościMarta wrote:Ano troche tu juz siedze... Dwie wymiany forumowe (btw kiedy robimy trzecia?) proby walki ze skavenami, lata swietlne prac nad podstawka do Irix;p
przy tysiącu postów będzie trzeba jakoś uhonorować, prawda?
kurczę, miło się przeglądało te prace. wbrew pozorom trochę się ich już nazbierało i widać jak bardzo rozwinęłaś się malarsko. fajnie to widzieć...
mam oczywiście swoich faworytów wśród tych prac, ale pewnie każdy ma swoich...
Jeszcze tu wrócę, bądź pewnaMarta wrote:A tam gdzie uciekasz? Przeciez wiesz, ze ja to lubie posmiecic;]Slawol wrote:Dobra, uciekam i nie śmiecę już...
tiaaaa wroslam w krajobraz;p,mahon wrote: nie da się ukryć, że jesteś już stałą częścią naszej społeczności
a teraz mnie Slawol namawia, zeby zrobic pare tutoriali o podstawkach na dodatek;]
Materialow na step-by-step mam cala mase (na okolicznosc tego, ze tak wolno pracuje;p) wiec pewnie nawet sie skusze.
W sumie pisze o tym publicznie, zeby mi bylo potem wstyd sie wycofac;p i zeby lenistwo nie wygralo tym razem;p
pzdr
m
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
a to by było bardzo fajnie. przyłączam się do namów Sławola!