Jak dla mnie mega! Fakrycznie mógłbyś to odlewać i sprzedawać. Myślę, że chętnych by nie brakło, ale z drugiej strony nie miałbyś wtedy unikalnej armii.
FW wydało ostatnio coś podobnego, ale tłustą wersję:
https://www.monolith-icon.eu/sklep//_var ... 6e6cf4.jpg
[PL] brudasy od ctana
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Re: [PL] brudasy od ctana
Super to wyszlo - patrzac na futro to malowaniem da sie je "wyciagnac" wiec nie wszystko "stracone" . Az jestem pelen podziwu jak fajnie to wszystko wyszlo!! Pomysl i wykonanie - mega szacun!
Niestety model powstał w limitowanej serii w postaci jednej sztuki. Lepiąc tego gościa nie myślałem o odlewaniu, poza tym nie wiem czy było by to możliwe ze względów technicznych, chociaż nie wiem, nie znam się na tymRentall wrote:powinienes zrobic mu forme, odlać i opchnac kilka sztuk, bylbym chetny !
ten szczuras jest dość ciekawy ale starałem się na nim zbytni nie wzorować, za tłusty jak na szczura, bardziej przypomina mi jakiegoś demona nurgla niż skavena. Swojego chyba nazwę "mały głód"Wojteq wrote:Jak dla mnie mega! Fakrycznie mógłbyś to odlewać i sprzedawać. Myślę, że chętnych by nie brakło, ale z drugiej strony nie miałbyś wtedy unikalnej armii.
FW wydało ostatnio coś podobnego, ale tłustą wersję:
https://www.monolith-icon.eu/sklep//_var ... 6e6cf4.jpg
Dzięki! Jestem w trakcie malowania chłopka, myślę, że uda się zakamuflować część potknięć w lepieniu farbą, jak narazie efekty są zadowalające, jak będę miał aparat w łapach to zrobię jakieś fotki.dead wrote:Super to wyszlo - patrzac na futro to malowaniem da sie je "wyciagnac" wiec nie wszystko "stracone" . Az jestem pelen podziwu jak fajnie to wszystko wyszlo!! Pomysl i wykonanie - mega szacun!
-
- The Better Choice
niezbyt on maly... to juz raczej wielki glodCtan wrote:Swojego chyba nazwę "mały głód"
samolub ! w takim razie czekam na pomalowany model
odlewanie zaraz naraziłoby cię na ataki ze strony GW, więc chyba nie warto, dopóki nie zbudujesz czegoś od zera.
a z tym nordic walkingiem to Maru ma rację
a z tym nordic walkingiem to Maru ma rację
no, z GW wolę nie wojować.. zresztą każdy chyba wie o co chodzi Póki co mały update stworka. Męczę go dalej. Od przodu, wzdłuż korpusu, później będą łapki i inne pierdoły.
Click to see full-sized image
Click to see full-sized image
kładziesz na patelni i lekko zrumieniasz jak jest gotowe to do piekarnika i przyciskasz czymś by się nie poskręcało tak na 150 stopni i 5 minut - potem masz fajną chrupiącą skórkę - w międzyczasie ziemniaczki dochodzą w kamionkowym naczyniu a