[PL] brudasy od ctana

Miejsce na prezentację i omawianie modeli, nad którymi ciągle pracujecie.
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Wojteq

Re: [PL] brudasy od ctana

Post by Wojteq »

Jak dla mnie mega! Fakrycznie mógłbyś to odlewać i sprzedawać. Myślę, że chętnych by nie brakło, ale z drugiej strony nie miałbyś wtedy unikalnej armii.

FW wydało ostatnio coś podobnego, ale tłustą wersję:
https://www.monolith-icon.eu/sklep//_var ... 6e6cf4.jpg
dead

Post by dead »

Super to wyszlo - patrzac na futro to malowaniem da sie je "wyciagnac" wiec nie wszystko "stracone" :). Az jestem pelen podziwu jak fajnie to wszystko wyszlo!! Pomysl i wykonanie - mega szacun!
Ctan

Post by Ctan »

Rentall wrote:powinienes zrobic mu forme, odlać i opchnac kilka sztuk, bylbym chetny !
Niestety model powstał w limitowanej serii w postaci jednej sztuki. Lepiąc tego gościa nie myślałem o odlewaniu, poza tym nie wiem czy było by to możliwe ze względów technicznych, chociaż nie wiem, nie znam się na tym :)
Wojteq wrote:Jak dla mnie mega! Fakrycznie mógłbyś to odlewać i sprzedawać. Myślę, że chętnych by nie brakło, ale z drugiej strony nie miałbyś wtedy unikalnej armii.

FW wydało ostatnio coś podobnego, ale tłustą wersję:
https://www.monolith-icon.eu/sklep//_var ... 6e6cf4.jpg
ten szczuras jest dość ciekawy ale starałem się na nim zbytni nie wzorować, za tłusty jak na szczura, bardziej przypomina mi jakiegoś demona nurgla niż skavena. Swojego chyba nazwę "mały głód" :D
dead wrote:Super to wyszlo - patrzac na futro to malowaniem da sie je "wyciagnac" wiec nie wszystko "stracone" :). Az jestem pelen podziwu jak fajnie to wszystko wyszlo!! Pomysl i wykonanie - mega szacun!
Dzięki! Jestem w trakcie malowania chłopka, myślę, że uda się zakamuflować część potknięć w lepieniu farbą, jak narazie efekty są zadowalające, jak będę miał aparat w łapach to zrobię jakieś fotki.
Image Image
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

Ctan wrote:Swojego chyba nazwę "mały głód"
niezbyt on maly... to juz raczej wielki glod :)
Image
Rentall

Post by Rentall »

samolub ! :mrgreen: w takim razie czekam na pomalowany model
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

odlewanie zaraz naraziłoby cię na ataki ze strony GW, więc chyba nie warto, dopóki nie zbudujesz czegoś od zera.

a z tym nordic walkingiem to Maru ma rację :lol:
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Ctan

Post by Ctan »

no, z GW wolę nie wojować.. zresztą każdy chyba wie o co chodzi ;) Póki co mały update stworka. Męczę go dalej. Od przodu, wzdłuż korpusu, później będą łapki i inne pierdoły.

ImageClick to see full-sized image
Image Image
Rentall

Post by Rentall »

przepis na skore poprosze :)
Maru
Camera Expert
Camera Expert

Post by Maru »

kładziesz na patelni i lekko zrumieniasz jak jest gotowe to do piekarnika i przyciskasz czymś by się nie poskręcało tak na 150 stopni i 5 minut - potem masz fajną chrupiącą skórkę - w międzyczasie ziemniaczki dochodzą w kamionkowym naczyniu a :)
"GOOD RACK CAN MAKE A DONKEY ATTACK LION"
https://maru.worldblogcafe.com/
Image
Rentall

Post by Rentall »

prawie sie usmialem :)
Post Reply