[PL] Warsztat Kacpra
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
-
kacper_gda
Re: [PL] Warsztat Kacpra
Armia przeznaczona do grania ale w mojej skali jest to poziom 2 
jako armia fajnie się prezentują, ale ja bym jeszcze coś dodał na podstawki bo takie puste wydają się....
Zgadzam się z Irkuckiem co do podstawek, tzn. ta od Juggernauta jest fajna, ta skałka fajnie wygląda, ale małe podstawki są jakieś takie łyse. No i ścianki nieestetyczne psują też efekt.
Podobają mi się za to modele
Świetne światłocienie i podoba mi się kolorystyka.
Mogłabym się czepiać, ale skoro to taki lepszy tabletop, to czego chcieć więcej?
Podobają mi się za to modele
Świetne światłocienie i podoba mi się kolorystyka.
Mogłabym się czepiać, ale skoro to taki lepszy tabletop, to czego chcieć więcej?
Fajny nosorożec!
Dobrze to rozwiązałeś dając mu ciemny odcień
Ja zrobiłem jasnego i poległem :/
Jako całość
Dobrze to rozwiązałeś dając mu ciemny odcień
Jako całość

no przyjemnie sie oglada takie figurki.. jak to ma byc na stol to pieknie 
troche mi nie pasuje ta fioletowa "broda" u nosorozca.. a po za tym to nie bede sie czepial
troche mi nie pasuje ta fioletowa "broda" u nosorozca.. a po za tym to nie bede sie czepial
Stop competing with others. Start competing with yourself.

-
kacper_gda
Mały up... Mam problem z fotografowaniem czerwonych modeli :/ w rzeczywistosci nie sa takie pomaranczowe.
Click to see full-sized image
Click to see full-sized imageRe: [PL] Warsztat Kacpra
na moim monitorze nie sa takie pomaranczowe.. mysle ze zdecydowanie przydalby sie mocniejszy kontrast na calych modelach, w czerwieni wprowadzilbym wiecej cieni zabarwiajac je fioletem, rozjasnienia rowniez nie zaszkodza..
czern mozna jeszcze urozmaicic jakims kolorem, rogi wygladaja na niedokonczone..
szczerze mowiac nie jest to Twoja najmocniejsza praca :/
czern mozna jeszcze urozmaicic jakims kolorem, rogi wygladaja na niedokonczone..
szczerze mowiac nie jest to Twoja najmocniejsza praca :/
Stop competing with others. Start competing with yourself.

taki tabletop - schludny, ale bez zachwytu, nawet jak na tabletop. rozumiem, że to jakieś tanie zlecenie pewnie...
czerwień rzeczywiście niełatwo się fotografuje...
no i nie sposób nie zgodzić z Kacprem - głębsze cienie znacząco powinny poprawić ich wygląd.
czerwień rzeczywiście niełatwo się fotografuje...
no i nie sposób nie zgodzić z Kacprem - głębsze cienie znacząco powinny poprawić ich wygląd.
Co CI ludzie ostatnio z tymi monitoramina moim monitorze
Jako grupa wyglądają świetnie. Fajnie im pomalowałeś pyski!

pewnie nie chciał pisać "te białe łuski"