wakacje ida ku koncowi>>>>

Offtop - wiecie, wszystko i nic...
Eliash

Post by Eliash »

no jasne, jeszcze bedzie na pewno okazja :D :D
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

@Joachim & messiah_182: francja jest wspaniala, ale przy tych cenach to poswiecilabym sie i wybrala pensjonat a nie *** hotel :P
O kiepskim laczeniu pozywienia, to tez slyszalam, kolezanka pojechala na wymiane i tydzien czasu chorowala zanim sie oswoila z niektorymi mieszankami piorunujacymi. Ale o toaletach nie slyszalam, a to jest najwazniejsze miejsce jak jest sie poza domem ;)

Ja bylam jedynie na chwilowych wypadach
Bylam w Tucznie, bo tam mieszkaja moi rodzice- swietna miescinka z jeziorami i lasami. Swietna na imprezy i wakacjowanie w spokoju.

Bylam w Szczecinku na slubie znajomych. Glownie moge tu opowiadac o weselichu ;)
ale jezioro super, widzialam ze i lodki i kajaki i inne wodne bajery sa tam w uzyciu, ... a i spacerowalam aleja parkowo przy jeziorze :D Wszystko czyste i pocztowkowe :)

Bylam rowniez w Pleszewie :D :D :D Tam tez sie weselilam z nowozencami :D Zreszta z naszego towarzystwa :) (Benethai wybral jedyna sluszna droge ;) - oczywiscie mysle tu o zamazpojsciu :P) Ale tu muuusze wpisac bardzo wazna turystyczna wskazowke. Jesli ktos moze przejezdzac kolo Pleszewa, to niech to zrobi koniecznie i wstapi do pizzerii kolo rynku. Jadlam tam najlepsza pizze, ... (tu pominelam tresc rozmarzonej i teskniacej za smakiem smakoszki ;) ) takiej pizzy nigdzie indziej nie uswiadczycie, jest lepsza nawet od domowej

I to na tyle moich wspominek :?
Ale mam jeszcze w najblizszym czasie mila perspektywe wyjazdu ze znajomymi na weekend, wiec bede miec wakacje, ale dopiero w pazdzierniku.
-- Ańa

Image
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

Ana wrote:swietna miescinka z jeziorami i lasami.
hahaha - mieściną mozna nazywać miasto. a Tuczno ma z miastem tyle wspólnego co nocleg na dworcu z noclegiem w hotelu. ;)
powiedzmy sobie uczciwie: letnisko... wieś... :lol: - i to jest świetne!
Ana wrote:(Benethai wybral jedyna sluszna droge ;) - oczywiscie mysle tu o zamazpojsciu :P)
myślę, że Benathai się zdziwi, kiedy przeczyta, że wybrał drogę zamążpójścia... tak jak ja się zdziwiłem, bo dotąd myślałem, że on się ożenił ;)

przepraszam za docinki - ale poza tym mogę jedynie powtórzyć to co Ańa już napisała...
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

:lol: :lol: :lol: no rzeczywiscie, gafa :lol:
Ale nic to, odmiany nie znajduje... no oki zastepuje to "ozenkiem"
Troche to trwalo, ale to dlatego, ze trudno mi sie przestawic na tok myslowy plci przeciwnej. Jakos tak sie samo myslac naunelo to zamazpojscie :P ale wyszlo za to zabawnie :wink:
-- Ańa

Image
Joachim

Post by Joachim »

ale przy tych cenach to poswiecilabym sie i wybrala pensjonat a nie *** hotel
taa... głównie we francji nocowaliśmy w premiere class [*] albo campanile [**] i to jest co bło najtansze, może we freancji sa jakieś pensjonaty ale ze zmysłem do szukania noclegu u mojej rodziny jest krucho wiec czasem nie moglismy znaleźć premiere class ktory lezy tuz przy autostradzie :D :D :D ale za to w niemczech jest pełno "gasthausów" i w tymże kraju mam godzien polecenia gasthaus, a mianowicie gdzies tam na południu niemiec jest okolica zwana "drei gleichen" nazwa wywodzi się od tego że sa 3 zamki ułożone w trójącie, w środku tego trójkata u podnoza wzgórza na ktorym lezy jeden zamek, znajduje się wioska, w tej wiosce jest pensjonat, łatwo do niego trafić ponieważ jest dosłonie przyczepiony do wzgórza, pokój jednoosobowy kosztuje 35 ojro a dwyosobowy 45, i powiem też że jadłem tam najlepszy stek na świecie!!!!!!!!!!!!!! był przyszny, miekki, natarty przyprawami, bez zył i kawałkow tłuszczy, dosłownie samo przyszne, rózowiutkie pachnące mięsko :DDDDDDD to był najlepszy stek jaki mogłem sobie wymarzyć :DDDDD na dodatek polany był takim gestym sosem pieczrkowym... na samo wspomnienie ślinka mi cieknie :DDDDDD

probowalem wrzucić zdjęcie tego zamku do ktorego poszełem po noclegu [alem siem kurna wtedy namęczył żeby biegiem wleźć na gore i jeszcze potem zleźć] ale jakoś nie chce mi załadować zdjęcia wiec pozostawiam to zadanie waszej wyobraźni :D[/url]
-MattCexwish-

Post by -MattCexwish- »

Ja tak... najpierw z Klasa na koniec szkoly (Po maturze...:)...) bylem w Miedzyzdrojach... Parthhey i takie tam inne... 7 Dni...

Potem sie wybralem do Nowego Yorku i Washingtonu D.C. ... bylem tam na 14 dni...

A niedawno temu bylem sobie w Domku moim w Zakopanym na 17 Dni z Kolega...:)... No i sobie wedrowalem...

Ah, na GD w Koloni tez bylem... ale to tylko dziec, wiec nie jestem pewien, czy to sie liczy...

No... A wakacje teraz jeszcze trwaja dla mnie do Listopada... chyba.. October... costam...:)...

Wiec mozna powiedziec, ze ladnie mialem... wyjazdy i wogole w ostatnim czasie...:):):)...
Joachim

Post by Joachim »

to pażdziernika :D wszedzie pełno tych cholernych studentów... nagle się okazuje że wszyscy mają dłuższe wakacje odemnie ;)
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

-MattCexwish- wrote:No... A wakacje teraz jeszcze trwaja dla mnie do Listopada... chyba.. October... costam...:)...
OKTOBERFEST?? :D :dance:

;);)
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
-ACME STUDIO-
formerly el_kornikus

Post by -ACME STUDIO- »

zaraz dluzsze wakacje -ale jaki stres:

hmmm przyjma mnie na studia czy bedzie mnie armia scigac kupowac sobie dzinsy czy moze juz w mundur zainwestowac(w wojsku mundur daja zadarmo jakby ktos pytal ja tylko sobie tak zartuje zeby unaocznic problem:D) wyjechac do irlandi o kurczaczek niemoge bo wojsko bedzie mnie scigac :D itp., itd.

wakacje ludzi po maturze sa troche nieteges niewiadomo co ze soba zrobic
jak w koncu wymyslilem to okazalo sie ze rekrutacja na t studia zakonczyla sie dzien wczesniej bylem troche zdziwiony

a ty sie martwisz ze masz krotkie wakacje :D

ps: aaa przypomnialem sobie ze jeszcze praca jest co tez wyklucza czesc wakacj :suicide:

oczywiscie zartuje sobie mam nadzieje ze nikogo nie urazilem :bonk: [/list]
-MattCexwish-

Post by -MattCexwish- »

Oktoberfest... hm, to by bylo fajne, zobacze...:)...

Ale nie, studia sie zaczynaja... Architektura...;)...
Post Reply