[PL] Warsztat Kacpra
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
-
kacper_gda
Re: [PL] Warsztat Kacpra
No z tym to juz gorzej ;p ale zamierzam sobie sprezentowac w najblizszym czasie jakies nowe lepsze pedzelki
ja sobie myślę, że skóra Belakora jakaś mi taka płaska. coś jakby za mało się na niej dzieje... Ale ja akurat lubię jak ludzie ostrzej cieniują...
za to podstawka bardzo fajna i te przebarwienia czerwone na skórze też mi się podobają.
a co do wilczka to całość bardzo udana, tylko ten pistolet nie jest aż tak "dorobiony" jak reszta modelu, czerń na naramienniku wydaje się być płaska, a futro w zagłębieniach - niedokończone. podoba mi się za to uniesiona z toporkiem dłoń (jakoś tak fajnie się na niej światło rozkłada) i twarz (choć można było ją trochę śmielej zrobić)

za to podstawka bardzo fajna i te przebarwienia czerwone na skórze też mi się podobają.
a co do wilczka to całość bardzo udana, tylko ten pistolet nie jest aż tak "dorobiony" jak reszta modelu, czerń na naramienniku wydaje się być płaska, a futro w zagłębieniach - niedokończone. podoba mi się za to uniesiona z toporkiem dłoń (jakoś tak fajnie się na niej światło rozkłada) i twarz (choć można było ją trochę śmielej zrobić)
Z tych dwoch prac bardziej mi sie podoba wilczy marin (chociaz granaty ma bardzo nieciekawe przy pasie...) za to u demona podobaja mi sie czaszki 
-
kacper_gda
Ostatnio przez studia mało czasu na malowanie, ale mam 2 prace do pokazania :p
Modele do gry wiec bez szału
Grubaski
Click to see full-sized image
i Hydra
pozdro
Modele do gry wiec bez szału
Grubaski
Click to see full-sized imagei Hydra
Click to see full-sized imagepozdro
Ładne zróżnicowanie kolorków na szmatkach grubasów 
Modele spoko, jak na stół to nawet bardzo
Modele spoko, jak na stół to nawet bardzo

w zasadzie chyba tylko grubasy mi się podobają. hydra byłaby znacznie ciekawsza gdyby była połyskująca 
to znaczy tak mi się tylko wydaje...
to znaczy tak mi się tylko wydaje...
-
kacper_gda
Demonów ciag dalszy
Wszystko pod kolorystyke reszty armii
Click to see full-sized imageRe: [PL] Warsztat Kacpra
No, na stół jak najbardziej, ładna armia z tego będzie! Ale foty strasznie czerwone...