Daje radę
Heh, spoko jest, naprawdę świetna praca! I znów się zgadzam z Namelessem, tym razem w kwestii młota! Nameless to w ogóle chyba jakieś moje Alter Ego Albo na odwrót Faktycznie, ten chropowaty obuch i ta "tabliczka" jakoś tak się troszkę gryzą, ale nawet dzięki temu widać różnicę w "materiale" - widać, co jest "kamienne" - jak dla mnie - a co metalowe. Jedynie rogi mi trochę ocenę zaniżają. Kolor i wykonanie. Owszem, ładnie są wyprowadzone, ale coś mi tutaj nie gra... Chyba jednak wolałbym je w tonacji brązowej i delikatnie kreskowane, bo cała figurka ma ograniczoną paletę kolorów do niebieskiego i brązu. A tutaj taki szary z fioletowym (?) zabarwieniem się wkradł Poza tym figurka jest super, podstawka, ba - dioramka rzekłbym nawet - też udana! No a tarcza jest przepiękna! No i powodzenia z aukcją!
[PL] Pracownia Galharena, czyli powrót Jedi [15.03.13 BSB ]
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Pracownia Galharena, czyli malowania ciag dalszy...
no i zrobiłeś smerfa .... bardzo dobrego techniczne ale smerfa .... .. dodaj biało czerwone paski i gwiazdy to uzyskasz kapitana ameryke
sądzę zę amerykanom sie spodoba i dobrze pójdzie na E bey (chyba że przechwyci go jakiś Smerfo fil )
sądzę zę amerykanom sie spodoba i dobrze pójdzie na E bey (chyba że przechwyci go jakiś Smerfo fil )
Przeciwko kapitanowi ameryce nic nie mam, ale smerf...nie ogarniam
Świetna zbroja
po długiej absencji wracam do zycia
Moje komentowanie zaczne od Ciebie drogi Galharenie
figurke widzialem na zywo i zarowno na zdjeciu jak i w realu prezentuje sie bardzo fajnie. Oczojebne zestawienia kolorow, ktore lubie ! Chociaz jak ktos wspomnial wczesniej troche przeniosłes kolory ze swoich ulubionych elfow
A co do technicznej strony to mi rowniez mocne swiatło na hełmie troche nie pasuje i rogi juz chyba odpusciłes, niemniej jednak niedociagniecie rogow jest pochłaniane przez cala reszte figurki, takze nie rzuca sie to w oczy. Podoba mi sie kontrast miedzy faktura kamienia a faktura "swiecacego" metalu. Ladnie, ladnie fajna praca, w Twoim stylu.
Powodzenia na aukcji !
Moje komentowanie zaczne od Ciebie drogi Galharenie
figurke widzialem na zywo i zarowno na zdjeciu jak i w realu prezentuje sie bardzo fajnie. Oczojebne zestawienia kolorow, ktore lubie ! Chociaz jak ktos wspomnial wczesniej troche przeniosłes kolory ze swoich ulubionych elfow
A co do technicznej strony to mi rowniez mocne swiatło na hełmie troche nie pasuje i rogi juz chyba odpusciłes, niemniej jednak niedociagniecie rogow jest pochłaniane przez cala reszte figurki, takze nie rzuca sie to w oczy. Podoba mi sie kontrast miedzy faktura kamienia a faktura "swiecacego" metalu. Ladnie, ladnie fajna praca, w Twoim stylu.
Powodzenia na aukcji !
Mnie się też podoba, zwłaszcza tarcza i warkocze ... tylko jak dla mnie trochę przedobrzyłeś z tym niebieskim ... chyba kolczugę zrobiłabym w innym kolorze
Gratuluję efektownej pracy! Życzę udanej licytacji.
Fakt - kilka detali lekko odbiega od kapitalnej całości, ale to pierdoły jak dla mnie.
Pozdrawiam!
Fakt - kilka detali lekko odbiega od kapitalnej całości, ale to pierdoły jak dla mnie.
Pozdrawiam!
Cold "Strobe Light Network"
-
Krasnal kolorystycznie bardzo przypomina mi elfa z twojego avatara ale praca jak najbardziej mi się podoba
Jeszcze conajwyzej 1 elf moze sie pojawic w takiej kolorystyce do mojej prywatnej kolekcji , a potem pomysle o czms innym