[PL] II Chest of Colors Mini Exchange
-
Nameless
- The Better Choice

Re: [PL] II Chest of Colors Mini Exchange
ja tylko przypominam, ze w angielskiej czesci forum jest galeria ME II i tam maja znalezc sie wszystkie figsy z tej wymiany 
to ktos moze przeklejac z tego topiku
te fotki ^^"
@up -> dziwnie znana figsa
@up -> dziwnie znana figsa
-
Wisnia
Poza przypomina mi Micheala Jacksona
. tak mi się ta figsa z nim kojarzy
A tak poza tym, to czekam niecierpliwie na trzecią edycję
Pozdrawiam
Wisnia
A tak poza tym, to czekam niecierpliwie na trzecią edycję
Pozdrawiam
Wisnia
-
Nameless
- The Better Choice

to fantastyczny pomysl, Dead! wlasnie zostales przez organizatora wyznaczony do tego zadaniadead wrote:to ktos moze przeklejac z tego topikute fotki ^^"
Swietnie, zawsze mnie cieszy jak ktos sie zglasza na ochotnika zeby w czyms pomoc

Heh 
A ja tak serio zapytam Namelessa, bo trzęsie całą tą wymianą (oczywiście opinia innych równie ważna, jeśli chodzi o mój pomysł): czy w tym roku ruszy III edycja, czy już w 2010 (nie wiem, może by organizować raz w ciągu półrocza z przerwą od-do, czy coś w tym stylu), czy też planujesz to organizować raz do roku?
Może by jakoś to "unormować", żeby się stało terminową tradycją?
W sumie idzie to całkiem sprawnie i można ze dwie figurki machnąć rocznie, nie? Nie wiem, wydatek to w sumie nie aż taki duży, zwłaszcza że dla nas to w sumie figurki to chleb powszedni, a taka impreza jest bardzo sympatyczna.
Luźna propozycja. Co Wy na to?
Ach, zapomniałbym! Uwielbiam fioletowy kolor swojego nicka
A ja tak serio zapytam Namelessa, bo trzęsie całą tą wymianą (oczywiście opinia innych równie ważna, jeśli chodzi o mój pomysł): czy w tym roku ruszy III edycja, czy już w 2010 (nie wiem, może by organizować raz w ciągu półrocza z przerwą od-do, czy coś w tym stylu), czy też planujesz to organizować raz do roku?
Luźna propozycja. Co Wy na to?
Ach, zapomniałbym! Uwielbiam fioletowy kolor swojego nicka
-
Nameless
- The Better Choice

fiolet ci pasuje misiu :rose:
kolejna wymiana - wszystko jest do ustalenia wspolnego. mozemy znow sprobowac wyrobic sie na swieta bozonarodzeniowe, jak z pierwsza wymiana. ale to w innym temacie i pozniej, ok?
kolejna wymiana - wszystko jest do ustalenia wspolnego. mozemy znow sprobowac wyrobic sie na swieta bozonarodzeniowe, jak z pierwsza wymiana. ale to w innym temacie i pozniej, ok?
jesli jakas wymiana to termin na gwiazdke i ani dnia pozniej
tak by kazdy dostal od mikolaja pamperke
Co do mojej kandydatury na umieszczacza zdjec to odmawiam
- nie chce mi sie bawic ale jak bedziecie tak leniwi to sie tym zajme ktoregos dnia w robocie 
Co do mojej kandydatury na umieszczacza zdjec to odmawiam
-
Nameless
- The Better Choice

no patrz Dead, bo mnie nawet sie chce, ale nie znajduje na to czasu miedzy robieniem ilus rzeczy dla CoC i ilus rzeczy poza CoC. To skoro ja nie moge, a tobie sie nie chce, kazda "para" wklei zdjecie do galerii zgodnie z zaproszeniem/regulaminem wymiany?
Termin wyslania figurek minal wczoraj. Otrzymalem 17 potwierdzen, a przed chwila wyslalem maile do 3 pozostalych uczestnikow. Czesc z nas musi zatem jeszcze troche poczekac - krotko (bo przeciez pare figurek jest wlasnie w drodze) albo niestety troche dluzej (bo nie czy zostaly wyslane). Mam nadzieje, ze nie za dlugo.
Tak czy inaczej - gwarantuje, ze kazdy uczestnik otrzyma pomalowana figurke.
Termin wyslania figurek minal wczoraj. Otrzymalem 17 potwierdzen, a przed chwila wyslalem maile do 3 pozostalych uczestnikow. Czesc z nas musi zatem jeszcze troche poczekac - krotko (bo przeciez pare figurek jest wlasnie w drodze) albo niestety troche dluzej (bo nie czy zostaly wyslane). Mam nadzieje, ze nie za dlugo.
Tak czy inaczej - gwarantuje, ze kazdy uczestnik otrzyma pomalowana figurke.