[PL] II Chest of Colors Mini Exchange

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)
Post Reply
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

[PL] II Chest of Colors Mini Exchange

Post by Nameless »

W zeszlym roku pare osob dyskutowalo sobie o zorganizowanie na CofC tzw. Mini Exchange (czy tez Wymiany Figurek, skoro Polacy to nie gesi i swoj language maja ;) ). W koncu postanowiono wprowadzic plany w czyn, utrzymujac jednak maly rozmiar zabawy, zeby zebrac troszke doswiadczenia w organizacji takiej imprezki malarskiej.
W pierwszej Wymianie bralo udzial 6 forumowiczow. Rezultaty Wymiany mozna zobaczyc w tym TEMACIE

Aktualnie organizowana wymiana nr 2 jest troszke wieksza, choc ciagle nie wprowadzilismy formuly Open :) Organizatorzy wyslali zaproszenia do najaktywniejszych czlonkow forum i dostali 18 pozytywnych odpowiedzi. Jesli ta Wymiana zakonczy sie pozytywnie, z pewnoscia przemyslimy zorganizowanie Wymiany dla wszystkich forumowiczow.

Jest wiele sposobow na zorganizowanie takiej Wymiany. My skorzystalismy z formatu podpatrzonego na forum Reapera. Kazdy z uczestnikow otrzymuje dane losowo wybranego uczestnika, dla ktorego ma pomalowac figurke. Oznacza to, ze nikt (poza jednym z organizatorow losujacym 'pary') nie wiem kto maluje dla kogo. Zgadza sie, lubimy niespodzianki i otrzymywanie prezentow :)

Temat ten zostal zalozony dla dyskusji o tej i przyszlych Wymianach Figurek na CofC. Jesli macie jakiekolwiek pytania, watpliwosci, pomysly - walcie smialo, niezaleznie od tego czy uczestniczycie w tej edycji,

FAQ:

Q: na jaki poziom mam pomalowac figurke?
A: od nikogo nie wymaga sie konkursowego poziomu, ale odrobina wysilku jest mile widziana. bardziej zalezy nam na dobrej zabawie i wysylaniu prezentow do znajomych malarzy i forumowiczow.

Q: czy wymiana jest miedzynarodowa?
A: tak, nalezy uwzglednic mozliwosc wysylki zagranicznej
Image
Rentall

RE: [PL] II Chest of Colors Mini Exchange

Post by Rentall »

chcialem sie zglosic, ale zapomnialem bo bylem pochloniety terminami zwiazanymi z prezentacja maturalna, a wydaje mi sie ze juz termin zgloszen minal. Czy jest jeszcze mozliwosc zgloszenia sie ?
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

jesli sie bardzo, ale to bardzo pospieszysz
Image
Rentall

Post by Rentall »

pojszło :)
Wisnia

Post by Wisnia »

Szlag, a ja się nie wyrobiłem... Niby też matura i te sprawy, ale z chęcią wziąłbym udział, tym bardziej, że prawa dłoń już doszła do siebie (no, prawie). Ale ostatnio tak nie w temacie jestem, ze masakra. Jak człowieka dziewczyna zostawi, to i postów mu się nie chce czytywać, tylko zdjęcia ogląda... :wink:

Nameless, słuchaj - przewidujecie może trzecia edycję Wymiany? Bo z wielką chęcią wziąłbym w niej udział :)

Pozdrawiam

Wisnia
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

Jesli ta Wymiana zakonczy sie pozytywnie, z pewnoscia przemyslimy zorganizowanie Wymiany dla wszystkich forumowiczow
a na nieszczescia wszelkie zyciowe powiem - trzymaj sie chlopie.
Image
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

@Wiśnia:
Myślę, że kiedyś jeszcze się powtórzy okazja do zabawy :)

(Na wiosnę baby głupieją ale pomyśl pozytywnie - lato, plaża, bikini i tyle pleców do nakremowania
:twisted: )
-- Ańa

Image
Rentall

Post by Rentall »

zostan ratownikiem wodnym, wtedy kolejka dziewcząt bedzie sie do Ciebie ustawiala :D
Wisnia

Post by Wisnia »

E tam, z tym to raczej problemów nie mam, tyle, że to była niby ta jedna jedyna wyśniona... :wink: Dla niej to między innymi załatwiłem sobie tą rękę :wink: No, ale koniec offtopu. Jak tylko następna edycja będzie, z wielką chęcią wezmę udział. :) A na razie, to może i dobrze, że się nie załapałem - akurat po maturach sobie zacznę znów malować (wstyd, ale z powodu tej ręki przez ponad półtora roku żadnego modelu pod pędzlem nie miałem :oops: )
Życzcie mi lepiej powodzenia i trzymajcie kciuki 4, 5, 6, 12, 15 i 18 maja :wink:

Pozdrawiam

Wisnia
Renaw

Post by Renaw »

Trzymam kciuki za cię wiśnia. A wyśnione tylko na chwilkę tak mają :)
Post Reply