[PL] WARSZTAT IRKUCKA - Dark Angel Champion

Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

konwersja raczej udana, ale zgodzę się z Akashą - głębsze cienie bardzo by pomogły.
zobacz jak fajnie zadziałało to na twoim Malusie, albo na nowej wersji Emperor's Championa, którego pomalował Kacpero...
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
sea.man
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by sea.man »

swietnie pomalowana figurka! bardzo mi przypadla do gustu. W moim odczuciu jest bardzo jasne i "lekka" może właśnie dlatego, iż mniej jest cieni. Jak dla mnie jest to + :)
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

no i myślę sobie, że nie zaszkodziłoby dołożyć gdzieniegdzie trochę uszkodzeń - Kacpero ma taki całkiem udany patent na uatrakcyjnianie pancerzyków marynarzom...
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
IRKUCK

Post by IRKUCK »

@Demi dzieki :rose:

w zalozeniu mial byc wiekszy kontrast ale chcialem kolorystyke wilcza zachowac... nastepnym razem postaram sie dac glebsze cienie :)
uszkodzenia powoli zaczynam sie przekonywac do nich i moze niedlugo cos z uszkodzeniami sie pojawi :)
....::::Dar Makabere Tanza Des Vampires:::....
Image
dead

Post by dead »

Drobna uwaga odemnie :P wlosy mi sie troche zlewaja ze zlotym nmmem - i tak jak wyzej brak mi kilku zadrapan (taki za czysty :P)
BTW ten kabelek na 1 focie pod lokciem to czy jest pomalowany ?? bo wydaje mi sie ze minimalnei moznaby go w tym cieniu rozjasnic -> ale to moze wina zdjecia
Reszta bardzo SI - choc czasem widzialbym mocniej zarysowane niektore krawedzie (a takie subiektywne zboczenie)
Renaw

Post by Renaw »

Całkiem,całkiem,niezle,niezle...:)
Przypomniał mi się troszke Robinson z tym jego zarostem.
No ale to chyba dobrze bo to oznacze że włosy wyglądają jak trzeba :D
Podstawka też ładna.No i światło na toporze.
szczurek_

Post by szczurek_ »

Fajny :) Widziałbym tylko wiekszy kontrast na zbroi i szczegolnie NMM na toporze .POdstawka za to mnie urzekla ;)
Image
przemosz.

Post by przemosz. »

Super figs...Ale ja bym go troche pobrudzil i poobijal:)
Gildor

Post by Gildor »

Dla mnie bomba :D Podoba mi się złoty nmm.
Image
IRKUCK

Post by IRKUCK »

czas odkurzyc moj warsztat i cos zaprezentowac ;)
na poczatek wrzucam wiedzme jedne z moich ulubionych wzorow GW ( chociaz wiele osob jest odmiennego zdania :P)
ImageClick to see full-sized image

a jak ktos chce zaglosowac CMON
....::::Dar Makabere Tanza Des Vampires:::....
Image
Post Reply