dawno nie wstawialem zadnych prac wiec moze na poczatek dam wiedzme
 (mam nadzieje ze na tym sie nie zakonczy ten temat
 (mam nadzieje ze na tym sie nie zakonczy ten temat  )
 ) Click to see full-sized image
Click to see full-sized imageKrytukujcie

(mam nadzieje ze na tym sie nie zakonczy ten temat
 (mam nadzieje ze na tym sie nie zakonczy ten temat  )
 ) Click to see full-sized image
Click to see full-sized image

ale faktycznie wlosy sa nie ciekawe, ale tak wszystkie wiedzmy maja w DE, a ta wage to ja jej dalem
 ale faktycznie wlosy sa nie ciekawe, ale tak wszystkie wiedzmy maja w DE, a ta wage to ja jej dalem 
 a skora moze faktycznie na brzuchu wyszla zapadnieta ale  chcialem podkreslic ze jest to zimno krwista laska
 a skora moze faktycznie na brzuchu wyszla zapadnieta ale  chcialem podkreslic ze jest to zimno krwista laska 

ładna skora, podoba miSIE
 ładna skora, podoba miSIE  ii ten zielony , dobrze wycieniowany:) nmm czegos brakuje... rozjasnienia sa w porzadku, tzn jasnosc... najlepszy moment to rekojesci... z tymi "kulami" jest cos nie tak... nie wiem, moze gdyby bylo jakies zrodlo swiatla, te blyski jakos tak rozmieszczone... wiesz o co cho:P moze byloby dobrze:) ale generalnie jest OK:)
 ii ten zielony , dobrze wycieniowany:) nmm czegos brakuje... rozjasnienia sa w porzadku, tzn jasnosc... najlepszy moment to rekojesci... z tymi "kulami" jest cos nie tak... nie wiem, moze gdyby bylo jakies zrodlo swiatla, te blyski jakos tak rozmieszczone... wiesz o co cho:P moze byloby dobrze:) ale generalnie jest OK:)
 ). Twarz mi się wcale nie podoba, strasznie sztuczna  i to, że laska jest pomalowana, do mnie nie przemawia (konflikt pojęć - 'malowanie'
). Twarz mi się wcale nie podoba, strasznie sztuczna  i to, że laska jest pomalowana, do mnie nie przemawia (konflikt pojęć - 'malowanie'  )
) Bo potem efekty nie są najfajniejsze.
 Bo potem efekty nie są najfajniejsze.
 ale moze troche mi nie wyszedl ten efekt bo pierwszy raz go robilem
 ale moze troche mi nie wyszedl ten efekt bo pierwszy raz go robilem 

siaraIRKUCK wrote: a ta wage to ja jej dalem
(...)
a skora moze faktycznie na brzuchu wyszla zapadnieta ale chcialem podkreslic ze jest to zimno krwista laska