[Pl] Zardzewialy Eljot

Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

Mi sie podoba, ale nie az tak jak te poprzednie. Glowy khornowcow wygladaja niezle na khornowcach. Same wygladaja jakos glupio - jakby marynarzy gruz przysypal i tylko glowy by wystawaly.

Co do podstawek u Demiego - mialem dokladnie to samo spostrzezenie. rozbieznosc w ramach 1 armii jest jakas taka nie do konca udana.
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Tomi

Post by Tomi »

Tak szczerze mówiąc to wolę obecnie Te Twoje prace niż rdzawe mini miasta... Po prostu jako fan Fantasy bardziej podchodzą mi ruiny itd. ;) Ruiny "kapliczki" dla SM podobają mi się bardziej niż dla Chaosu. Na Sm panuje IMO tak jakby harmonia...
A przy Chaosie przeszkadza mi ta wielka czacha... IMO lepiej wy wyglądało jakby byłą "wlepiona", byłą częścią muru, taka płaskorzeźba...
Albo coś bardziej krwawego :D Mieczyk, ofiary, ołtarz :D
Eljot

Post by Eljot »

hehehe... widze, ze przyzwyczailem Was juz do swoich "zardzewiokow" :)
Szczerze to chcialem zrobic cos innego... i nowego w pewien sposob. Makiety zrobilem z "resztek". Przetestowalem nowy klej oraz farbe podkladowa i pare innych drobiazgow. Nie ze wszystkiego jestem zadowolony, ale ogolnie makiety nie sa zle, a efekt koncowy niektorych rozwiazan mi odpowiada.
A co do czachy... well, czacha ma chyba jakies 8-10 lat i nie jest to zaden hirstowy odlew Demi :) W tamtym okresie mialem plan zrobienia chaotycznej kapliczki-ruiny do Warhammera... przestalem jednak grac w wfb, a czacha wyladowala w jednym z pudel z roznosciami do makiet. Odgrzebalem ja ostatnio i przypomnial mi sie ten stary pomysl na chaosna ruine... i po tylu latach postanowilem go zrealizowac w troche innej formie.
Post Reply