[PL] Pracownia Galharena, czyli powrót Jedi [15.03.13 BSB ]

Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Galharen

Post by Galharen »

Nowy wip trolla do hord na zamówienie.
Sorry, za słabe zdjęcie, ale robiłem na szybko :cry:

ImageClick to see full-sized image

Wszelkie propozycje co do skóry mile widziane.
Image
Eliash

Post by Eliash »

skóra.... hmm... moze pobaw sie w rozne odcienia niebieskiego? zeby nie bylk wszedzie taki sam... np dłon moge być jaśniejsza i troche cieplejsza, podobnie glowa przy paszczy:P i ja bym miejscami poglębil cienie prawie do czerni, zeby w najciaśniejszych zakamarkach bylo na prawde ciemno:P a te guzy na nim, kamienie czy tam coś bedziesz robil na jako?:P
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

cienie jak dla mnie powinny być wyraźniejsze bo wygląda trochę... prepaintowo :curtain:

(czasem wydaje mi się, że każdemu piszę to samo.... :bonk: )
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Eliash

Post by Eliash »

Mahon, nie tlyko Ty tak masz:P :D :P
Rentall

Post by Rentall »

podoba mi sie, ale tak jak wspominalem na GG moze bym wyciagnal troche skore jeszcze, ale nasz klient nasz pan, takze poczekamy na dalsze apdejty :)
Galharen

Post by Galharen »

Jeszcze nie doszedłem do tego, co to wogóle jest na tych jego plecach :wink: Tym bardziej nie wiem na jaki kolor to pomalować :wink:
Image
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

Demi ci powie :)
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
kacpero

Post by kacpero »

zgadzam sie z Eliashem, niebieski moglby byc troche bardziej urozmaicony :)
Stop competing with others. Start competing with yourself.
Image
IRKUCK

Post by IRKUCK »

Niebieski fajny, szczegolnie brzuch :D a gore bym muz zrobil w jakis albo fioletach albo ognistych odcieniach :D
....::::Dar Makabere Tanza Des Vampires:::....
Image
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

No właśnie pomysłów mam masę. Możesz zrobić ręce ciemniejsze i ciągnąć je aż do fioletu, albo na plecach mięśnie rozjaśniać przez ... :roll: miodowy hehe ale teraz wymyśliłam mieszankę, chyba lepiej żebyś tego nie próbował, bo stracisz ładny niebieski a zamiast niego dostaniesz sraczkowatą zieleń :bonk:

Nie wiem co on ma na tych plecach według autora ale wiem co ja bym pomalowała :D Super pasowały by tu kryształy i coś a'la kolce jeża. Moja koleżanka ma kota, co ma sierść fajnie pręgowaną - każdy włos w poprzek pręgowany - to by mogło fajnie wyglądać.
:!: o to może zrób zaróżowioną - podrażnioną skórę wokół kamieni (mógł stać w okolicy jakiegoś wybuchu i mu się wbiły, ... albo mógł spać bez karimatki na powietrzu :roll: w sumie to wygląda jak by wstał lewą nogą)

Brzuch extra :D ale wgłębienia między mięśniami czasem są zbyt liniowo potraktowane (wiem, że to WIP ale nie wiem co jest skończone a co nie). Fajnie by było gdybyś tak fajnie jak brzuch wycieniował resztę mięśni.
-- Ańa

Image
Post Reply