[PL] Pamperki Rentalla

Miejsce na prezentację i omawianie modeli, nad którymi ciągle pracujecie.
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Post Reply
Rentall

Post by Rentall »

no i to by było chyba na tyle z termosem. Wiele sie nie zmienilo od ostatniego postu, ale zwashowalem podstawke, zmienilem kolor futra, naj jasniejsze miejsca plaszzcza pomalowalem czysta czerwienia, dokonczylem lape. Nie powiem oceniajcie, bo juz duza czesc z was powiedziala co o nim mysli, ale zeby wszystko bylo tak jak nalezy prezentuje produkt koncowy :)

ImageClick to see full-sized image

mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

Futro ciągle wygląda mi jak wylęgarnia jakichś larw. Ale nie poprawiaj tego i po prostu szykuj kolejny model.
Jest dobrze, bardzo dobrze!
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
przemosz.

Post by przemosz. »

Joł!
Świetne malownaie!
Ale...Podstawka!!!
Pamietasz jak DC pomalwoal eldarksi pojazd latajacy?Tam byla podobna(imo) kucha.Model komiksowy a podstawka jakby zinnej bajki.W podstawce DC do szczescia brakowalo mi komikoswo pomalowanej wody.U ciebie razi mnie jalowosc calej podstawki.Jak dla mnie to musisz ja pomalowac i to z takimi samymi kontrastami jak model!
pozdrosy i milego dziubania:)
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

:lol: Zgadzam się z oboma chłopakami.
Podstawka mogła by być dopasowana stylistycznie do modelu,
ale i zgadzam się z Mahoniem, może masz już dość ślęczenia nad nim i warto by trzymając się dobrej passy chwycić za kolejny model? Rób jak uważasz.
(Sama nie dopracowuję swoich figurek wolę zabrać się za coś nowego i nie gasić zapału) ... to co następne idzie do pędzlowania?

P.S. :bonk: Zapomniałam dodać, że model wyszedł Ci extra! Dla mnie 9/10 - czyli najwięcej co ten model mógł osiągnąć, bo w mojej ocenie daję 10 jedynie wybitnym, niepowtarzalnym i powalającym się ;) i nieziemskim pracom. Właśnie sama się zaskoczyłam, bo to oznacza, że dopasowanie podstawki IMHO nie bardzo by się przełożyło na ocenę. Ciągle by mi się tak samo bardzo podobała :lol:
-- Ańa

Image
Rentall

Post by Rentall »

dzieki za komentarze i ocene, nie sadzilem ze az tak mi wyszedl ten termos hehe :P ale co do poprawiania czegokolwiek to nie mam juz sil i cierpliwosci do niego, konczac go wczoraj, tylko sie modliłem zeby juz skonczyc i miec spokoj z nim :P a co do tego ze podstawka nie pasuje do reszty, hmm z jednej storny lubie (chyba) takie malowanie a z drugiej lubie naturalne podstawki i nie wiem jak to pogodzic, zeby bylo w miare dobrze

P.s Nastepne pod pedzel pojda prawdopodobnie nowe wampiry, mam w domu froda, i myslalem nad mala dioramka, ale figurki z lotra chyba sa dla mnie ciut za małe.
Pozdrawiam :)
IRKUCK

Post by IRKUCK »

:WOW: figurka naprawde swietna metaliki super :D
mimo ze nie jeste specem od podstawek ale troche sie gryzie Twoja podstawka z figurka :)
....::::Dar Makabere Tanza Des Vampires:::....
Image
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

a co tam - warto spróbować, zawsze może wylądować w rozpuszczalniku :D Powodzenia
też bym się chciała kiedyś zmierzyć z LOTRem
-- Ańa

Image
Rentall

Post by Rentall »

no to sprobowalem :)

co myslicie po za tym ze malo widac? :oops: :)
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

...że ładne ciepłe kolorki wybrałeś :)
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Demi_morgana
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by Demi_morgana »