[PL] WARSZTAT SZAREGO
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
-
Demi_morgana
- Chest of Colors

Dalsza zabawa z leśniakami. Nie, tym razem nie powiem, że to tabletop, bo jak mówi mój Kuczek, za dużo czasu mi to zabiera (i ma kurcze rację
)
Poziom 3 wg naszej ogólnikowej nomenklatury, czyli bohater do armii.
Click to see full-sized image
Poziom 3 wg naszej ogólnikowej nomenklatury, czyli bohater do armii.
Click to see full-sized imageOj, ale ze mnie gapa
Faktycznie, z opisu możnaby wnioskować, że się chwalę gotowym produktem 
Ale teraz już skończyłem
Click to see full-sized image
Mam nadzieję, że zdjęcia nie są za małe...
Ale teraz już skończyłem
Click to see full-sized imageMam nadzieję, że zdjęcia nie są za małe...
-
Demi_morgana
- Chest of Colors

-
espoo
Bardzo fajny, będzie pasować do czarodziejki. Mam nadzieje że zrobisz jakieś zdjęcia całej pomalowanej przez ciebie armii leśniaków. Razem powinni wyglądać jeszcze lepiej 
Zgadzam się z Demi. Szybciutko go skończyłeś
A żeby ci za bardzo nie słodzić to nie podoba mi się łączenie lewa noga-but(pierwsze zdjęcie). Zbyt się zlewają se sobą jak na mój gust.
Zgadzam się z Demi. Szybciutko go skończyłeś
A żeby ci za bardzo nie słodzić to nie podoba mi się łączenie lewa noga-but(pierwsze zdjęcie). Zbyt się zlewają se sobą jak na mój gust.