[PL] Poznanskie malowanie

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)
Galharen

Post by Galharen »

Ja mam jutro pociag o 19.50 do domu, a pojęcia nie mam jak sie dostac z powrotem na dworzec - więc zależy mi na tym, żeby to nie kończyło się późno (czyt. po 19 :P )
Image
illusionrip
Sonny Crockett

Post by illusionrip »

i take you to go to swarzedz so i will bring you back to the dworzec at 19:00...
Gazza

Post by Gazza »

Ja wciąż nie wiem którym środkiem lokomocji dotrę, ale jeśli będzie to samochód to nie widzę problemu żebyś się zabrał, Gal!
Cold "Strobe Light Network"
Galharen

Post by Galharen »

No i jestem po pierwszym spotkaniu z naszą ekipą i muszę przyznać, ze malowało sie rewelacyjnie.
Ale po pierwsze - special thanks for Kacpero za odbiór z dworca i dla Illusionripa za dowóz z powrotem na dworzec :D
Dzisiejsze malowanie poświęciłem tylko i wyłącznie freehandom i malowaniu wzorków i z freehandów jestem zadowolony:D
Dzięki bardzo za fajne spotkanie i mam nadzieję, że wkrótce uda się to powtórzyć :)
Image
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

ech, bawiłam się rewelacyjnie :D dzięki za towarzystwo chłopaki i sorki za moje seksistowskie poczucie humoru :bonk: naładowałam akumulatorki i po Waszym wyjściu przysiadłam i skończyłam tą skórę smoczą na siodle

hehe wyszła "bajecznie" :suicide: muszę ją w czymś wytytłać ...
-- Ańa

Image
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

NOOOO, a ja pomalowałem cokolwiek :D po tak długim czasie!
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
kacpero

Post by kacpero »

było super.. ja też naładowałem akumulatorki ;) hehe, z niecierpliwościa czekam na następną "herbatkę" ;)
Stop competing with others. Start competing with yourself.
Image
Galharen

Post by Galharen »

Możesz sobie na nią trochę poczekać 8) ...
Image
florek

Post by florek »

Ja pier... była herbata z pradem :lol: nastepnym razem musze byc, juz dzis składam wymuwienie z pracy aby nic nie mogło mi przeszkodzić przyjechac na nastepne malowanie. :D
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

była herbata bez prądu, ale i tak było bardzo miło się spotkać (zwłaszcza z Galharenem, którego dopiero teraz miałem okazję poznać osobiście) i wspólnie pomalować i pożartować :)
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Post Reply