Ja mam jutro pociag o 19.50 do domu, a pojęcia nie mam jak sie dostac z powrotem na dworzec - więc zależy mi na tym, żeby to nie kończyło się późno (czyt. po 19 )
No i jestem po pierwszym spotkaniu z naszą ekipą i muszę przyznać, ze malowało sie rewelacyjnie.
Ale po pierwsze - special thanks for Kacpero za odbiór z dworca i dla Illusionripa za dowóz z powrotem na dworzec
Dzisiejsze malowanie poświęciłem tylko i wyłącznie freehandom i malowaniu wzorków i z freehandów jestem zadowolony:D
Dzięki bardzo za fajne spotkanie i mam nadzieję, że wkrótce uda się to powtórzyć
ech, bawiłam się rewelacyjnie dzięki za towarzystwo chłopaki i sorki za moje seksistowskie poczucie humoru naładowałam akumulatorki i po Waszym wyjściu przysiadłam i skończyłam tą skórę smoczą na siodle
hehe wyszła "bajecznie" :suicide: muszę ją w czymś wytytłać ...
Ja pier... była herbata z pradem nastepnym razem musze byc, juz dzis składam wymuwienie z pracy aby nic nie mogło mi przeszkodzić przyjechac na nastepne malowanie.
była herbata bez prądu, ale i tak było bardzo miło się spotkać (zwłaszcza z Galharenem, którego dopiero teraz miałem okazję poznać osobiście) i wspólnie pomalować i pożartować