[PL] Wroclawskie malowanie

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

:doh: Ciiiiii
Próbuję ich sprowokować żeby napisali jak się ma Lublin towarzysko w kręgach malarskic ;)
-- Ańa

Image
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

nie dadzą się... ;)
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Szary

Post by Szary »

Mniejszej czcionki nie miales ? :doh:
Zobaczymy, czy da sie Czestochowe chociaz ogarnac... :twisted:
Szary

Image
eMpty

Post by eMpty »

Spotkanie było bardzo udane :D i czekam niecierpliwie na następne...
INFERNO

Post by INFERNO »

O kurka ja z wrocka i przegapilem... coz sesje teraz mam i raczej do przyszlego tygodnia sie na takim spotkaniu nie pojawie...

Moim zdaniem fajnie bylo by zrobic z tego impreze cykliczna. Niekoniecznie co tydzien, ale raz w miesiacu fajnie bylo by sie spotkac...

Moze wreszcie zobacze jak maluja inni malarze i sie czegos naucze...
Czekam jak dalej rozkreci sie ta inicjatywa...

Pozdrawiam i do milego spotkania przy sloiczku otwartej farby.

PS. : A moze by tak szanowne grono CoC nas odwiedzilo? Zalatwilibysmy jakies noclegi, zarelko itp.
Szary

Post by Szary »

Organizatorów warsztatów (jesli tacy już się ozwali) prosiłbym o kontakt w sprawie spotkania. O ile ta impreza nie była jednorazowa :wink: I oczywiscie o ile kogos intetresuje moja osoba :curtain:
Szary

Image
RaV

Post by RaV »

Skoro jest takie zainteresowanie to i spotkanie będzie. Byłem dzisiaj w Pracowni i gadałem z szefostwem, wstępna data to 10 marzec (sobota), pasuje? :)

Wcześniej się nie da ponieważ są inne przyjemności (większe turnieje i takie tam :P)

Strzała,
Rafał
eMpty

Post by eMpty »

Mi by ten dzień pasował i to idealnie, ponieważ dwie wcześniejsze soboty mam zawalone ("praca") :)
Szary, podejrzewam, że wszyscy bardzo chętnie Cię zobaczą na spotkaniu :)
Szary

Post by Szary »

Bywam czasami we Wrocławiu (wtajemniczeni wiedzą czemu:)) i chętnie przyjdę na warsztaty. Ale może zamiast gnieść się w Pracowni mozę zrobić poważne warsztaty w Bardzie? Odległość podobna, a na zawołanie możemy dostać miejsce, lampy a może nawet jakieś extra wyposażenie. Co wy na to ?
Szary

Image
RaV

Post by RaV »

Jeżeli będą lampy to w zasadzie nie ma problemu (bo bez lamp ani rusz, wrocławski bard jest dosyć zakamarkowo ciemny). Miało być w pracowni dlatego, że mam niejakie znajomości wśród szefostwa, jest światło i obecnie jest to najbardziej oblegany sklep, ale nie chodzi tu o miejsc tylko o spotkanie się. Mi pasuje wszędzie jeżeli będzie się dało to załatwić.

Coś mi świta, że ty Szary masz jakieś znajomości bardowe, więc mam pytanie, czy jeżeli to prawda to podjąłbyś się wytargowania lampek i ewentualnych extrasów? :) Byłoby to o tyle wygodniejsze, że mnie w Bardzie nikt nie zna. :/

Pozdrawiam,
Rafał
Post Reply