[PL] WARSZTAT SZAREGO
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
-
illusionrip
- Sonny Crockett
-
Eliash
hmm... chempion zapowiada sie bardzo ładnie :p
nie jestem zwolennikiem szybkiego malowania
maluje bardzo wolno, ale staram si jak najlepiej
legolasa moglbys jescze wyciągnąć, no ale to było na szybko
podoba mi sie termos, zapowiada sie fajna pracka, ładne metaliki i rdza.. kurcze musze kiedys tez sprobowac metalikami cos pomazac
no i silver helms prezentująsie batrdzo fajnie, łuski wyglądajanieźłe
to tyle na razie
czekam na wiecej;]
nie jestem zwolennikiem szybkiego malowania
legolasa moglbys jescze wyciągnąć, no ale to było na szybko
podoba mi sie termos, zapowiada sie fajna pracka, ładne metaliki i rdza.. kurcze musze kiedys tez sprobowac metalikami cos pomazac
no i silver helms prezentująsie batrdzo fajnie, łuski wyglądajanieźłe
ale nieraz ktoś ci płaci tyle, że musisz pomalować szybko, a jakość ma drugorzędne znaczenie, zwłaszcza jeśli nie ma to być robota charytatywna. czasem masz ochotę pomalować sporą ilość modeli do gry w rozsądnym czasie... czasem masz po prostu coś sobie relaksacyjnie pomalować, nie martwiąc się o "wypasienie" terj pracyEliash wrote:nie jestem zwolennikiem szybkiego malowaniamaluje bardzo wolno, ale staram si jak najlepiej
![]()
ja akurat Szarego rozumiem
I malutki update (dostalem w koncu akumulatorki do aparatu spowrotem
)
Click to see full-sized image
Jestem ZADOWOLONY : z metalikow
Jestem NIEZADOWOLONY: z freehandow
Praca wymaga jeszcze poprawek, zwlaszcza "poblysku" zbroji, no i poprawki tego nieszczesnego pada...
Przy okazji dziennego swiatla pokaze zblizenia metalikow, bo na nowo odkrywam inki (tusze)
Ta technika malowania jest tym razem moim skromnym trybutem dla J.R. Nielsena.
Click to see full-sized imageJestem ZADOWOLONY : z metalikow
Jestem NIEZADOWOLONY: z freehandow
Praca wymaga jeszcze poprawek, zwlaszcza "poblysku" zbroji, no i poprawki tego nieszczesnego pada...
Przy okazji dziennego swiatla pokaze zblizenia metalikow, bo na nowo odkrywam inki (tusze)
Ta technika malowania jest tym razem moim skromnym trybutem dla J.R. Nielsena.
-
Demi_morgana
- Chest of Colors