[PL] Ile malujecie?

Offtop - wiecie, wszystko i nic...
romek

[PL] Ile malujecie?

Post by romek »

Nie dopatrzyłem sie takowego tematu a jestem ciekaw :wink:

ja ok roku
alvarezwawa

RE: [PL] Ile malujecie?

Post by alvarezwawa »

ja zaczalem po wakacjach w 2000roku, kiedy to nabylem swoj pierwszy box (Ved Lizardman Saurus - dobrze pamietam;) ) nie mialem jeszcze bialej farbki, wiec co niektore bazgralem korektorem najpierw, hehe. Inne cale na: zielono, brazowo i czerwono. Po czym uznalem ze to glupie hobby. Figurki wyladowaly w pudelku na szafie. Tak tak, mialem wtedy 11lat ;)
Wrocilem do nich po paru latach - koncowka roku 2004. Uznalem jednak ze Lizardy nie sa fajne i zmienilem swoje zainteresowania na DE, pozniej TK a na samym koncu uznalem, ze i tak nigdy nie zbuduje dobrej armii i pozbylem sie wszystkich figurek :).
Z w miare rowną szestotliwoscia maluje od 1,5roku. Nie zbieram zadnej armii i maluje co mi sie podoba.
Czyli na dobra sprawe to troche ponad 2lata wychodzi.

Ja natomiast jestem ciekaw, co budzi wieksze zainteresowanie. To, ze ktos maluje od 1roku, czy to, ze maluje majac 14lat.
Szary

Post by Szary »

Ja mialem ze 12 jak zaczalem i co z tego ?:P Dalej nie umiem malowac :D
Tylko, ze jak ja zaczynalem to nawet stronek z tutorialami prawie nie bylo :roll:
Zreszta, Mahon cos wiecej wam na ten temat powie :mrgreen:
Szary

Image
Zahor

Post by Zahor »

Podobnie jak Szary zaczołem malować jak miałem lat 16 (czyli w 91 r), a dalej nie umiem malować zato konwertować i greenstafować oj to już inna gatka
Samuel

RE: Re: RE: [PL] Ile malujecie?

Post by Samuel »

z greenem to chyba malo powiedziane zah, ja sie tym bawie od roku 1998 ale moge sie mylic :)
Zahor

Post by Zahor »

Samuelu a co chciałeś przez to powiedzieć :shock: że niedaj boże jestem za STARY :mrgreen: :lol:
Samuel

Post by Samuel »

ty dojrzały cukierku, skąd ty to wytrzasnąłeś zah :girly: :mrgreen: :D a ja jestem niby młody?:) może w warhammerze :)
dobra juz nie będę :bonk: :silenced:
Zahor

Post by Zahor »

Ale dalej nie wiem o co Ci chodziło
Zahor

Post by Zahor »

Ale z góry ci wybaczam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

edit:
pokasowałem przypadkowe kliknięcia... :wink:
zombiemoderator
Samuel

Post by Samuel »

dzieki ja tak lubie dla pewnosci po klikac :D ;) chodzilo mi oto ze... gdy konwertujesz to podgladam zeby sie czegos poduczyc ;) :) wlasnie chcialem ci powiedziec ze bardzo mi sie podobaly kieszaki na ograch i powerfist, myslalem ze to ten do marinsow... z zacisnienta piescia... ale sie mylilem :)
Post Reply