ja ok roku
[PL] Ile malujecie?
-
alvarezwawa
RE: [PL] Ile malujecie?
ja zaczalem po wakacjach w 2000roku, kiedy to nabylem swoj pierwszy box (Ved Lizardman Saurus - dobrze pamietam;) ) nie mialem jeszcze bialej farbki, wiec co niektore bazgralem korektorem najpierw, hehe. Inne cale na: zielono, brazowo i czerwono. Po czym uznalem ze to glupie hobby. Figurki wyladowaly w pudelku na szafie. Tak tak, mialem wtedy 11lat 
Wrocilem do nich po paru latach - koncowka roku 2004. Uznalem jednak ze Lizardy nie sa fajne i zmienilem swoje zainteresowania na DE, pozniej TK a na samym koncu uznalem, ze i tak nigdy nie zbuduje dobrej armii i pozbylem sie wszystkich figurek
.
Z w miare rowną szestotliwoscia maluje od 1,5roku. Nie zbieram zadnej armii i maluje co mi sie podoba.
Czyli na dobra sprawe to troche ponad 2lata wychodzi.
Ja natomiast jestem ciekaw, co budzi wieksze zainteresowanie. To, ze ktos maluje od 1roku, czy to, ze maluje majac 14lat.
Wrocilem do nich po paru latach - koncowka roku 2004. Uznalem jednak ze Lizardy nie sa fajne i zmienilem swoje zainteresowania na DE, pozniej TK a na samym koncu uznalem, ze i tak nigdy nie zbuduje dobrej armii i pozbylem sie wszystkich figurek
Z w miare rowną szestotliwoscia maluje od 1,5roku. Nie zbieram zadnej armii i maluje co mi sie podoba.
Czyli na dobra sprawe to troche ponad 2lata wychodzi.
Ja natomiast jestem ciekaw, co budzi wieksze zainteresowanie. To, ze ktos maluje od 1roku, czy to, ze maluje majac 14lat.
Ja mialem ze 12 jak zaczalem i co z tego ?:P Dalej nie umiem malowac
Tylko, ze jak ja zaczynalem to nawet stronek z tutorialami prawie nie bylo
Zreszta, Mahon cos wiecej wam na ten temat powie
Tylko, ze jak ja zaczynalem to nawet stronek z tutorialami prawie nie bylo
Zreszta, Mahon cos wiecej wam na ten temat powie
Podobnie jak Szary zaczołem malować jak miałem lat 16 (czyli w 91 r), a dalej nie umiem malować zato konwertować i greenstafować oj to już inna gatka
-
Samuel
RE: Re: RE: [PL] Ile malujecie?
z greenem to chyba malo powiedziane zah, ja sie tym bawie od roku 1998 ale moge sie mylic 
Samuelu a co chciałeś przez to powiedzieć
że niedaj boże jestem za STARY

-
Samuel
ty dojrzały cukierku, skąd ty to wytrzasnąłeś zah
a ja jestem niby młody?:) może w warhammerze 
dobra juz nie będę
:silenced:
dobra juz nie będę
Ale dalej nie wiem o co Ci chodziło
Ale z góry ci wybaczam

edit:
pokasowałem przypadkowe kliknięcia...
zombiemoderator
edit:
pokasowałem przypadkowe kliknięcia...
zombiemoderator
-
Samuel
dzieki ja tak lubie dla pewnosci po klikac
chodzilo mi oto ze... gdy konwertujesz to podgladam zeby sie czegos poduczyc
wlasnie chcialem ci powiedziec ze bardzo mi sie podobaly kieszaki na ograch i powerfist, myslalem ze to ten do marinsow... z zacisnienta piescia... ale sie mylilem