[PL] A co tam...pochwale się =PPP...

Offtop - wiecie, wszystko i nic...
DEMON_COLOR

[PL] A co tam...pochwale się =PPP...

Post by DEMON_COLOR »

No to jak w tytule =P POstanowiłem się pochwalić =) A co ...
No więc jak niektórzy wiedzą studiuje sobie na ASP i w związku z tym namarze od czasu do czasu coś POZA figurkami =PP
I oto właśnie namazałem sobie takiego DZIADZIA =DDD A to, że jestem z niego zadowolony całkiem postanowiłem pokazać go światu i wystawić na waszą krytyke =D Więc zapraszam do obglomdania =DD

p.s Jak ktoś byłnby zainteresowany KUPNEM to prosze na PM =DDD

ImageClick to see full-sized image
Szary

RE: [PL] A co tam...pochwale się =PPP...

Post by Szary »

Widze, ze twoj charakterystyczny styl kontrastu przejawia sie nie tylko w figurkach :lolsign:
Szary

Image
Theotril

Post by Theotril »

Mi sie bardzo podoba całość. :D
Samuel

Post by Samuel »

Czulem ze ten charakter nie jest tylko w figukach, choc na nich dajesz sobie
chyba wiecej wolnosci, ale ladne mi sie podoba
Eliash

Post by Eliash »

hmm... no fajne :D podoba mi sie. miałem okazje oglądać Twoje wypociny przez kilka lat, :P i widze ze Twoj styl, ale troszke sie zmienia :P na lepsze :) dół po prostu wykoszony, głowa fajna...

ale zeby nie było za duzo słodzenia :P twarz dzidka oświetlona jest z przodu, a tułów też z tyłu:P troche to przeszkadza, gdyby był coiemniejszy, dodałoby troche przestrzeni :P tak sie prezyczepiłem :P
DEMON_COLOR

Post by DEMON_COLOR »

Istotnie =D takjak w figurkach tak i w obrazach - mój styl chyba widać =)) Lubiekolory nei bede ukrywał:) Dziękuje za miłe słowa i Eliashowi za...a tam [pupcia] Elmoshowi nie dziękuje =PPP
-MattCexwish-

Post by -MattCexwish- »

Naprawde fantasytczne i interesujace...:D...
Kuczek

Post by Kuczek »

Ja w zasadzie nie lubie tego typu obrazow (co nie znaczy ze nie jest dobry ;))
Zastanawiam sie czy to jest jakas regula ze ludzie z ASP maluja podobnie. Przypomina mi to obrazy wspollokatorki mojej znajomej. Jest na malarstwie na ASP we Wroclawiu i ma bardzo podobny styl, tylko lubi troche inna kolorystyke :)
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

@kuczek - coś w tym musi być. pewnie na ASP uwrażliwiają na ten właśnie rodzaj malarstwa. zmowa malarzy i masonów ;)
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

A dla mnie to jest jak jeden z obrazów Stanisława Baja. Też kończył ASP ;) Tylko w Warszawie.
Ja jedynie zastanawiam sie nad brakiem zródła światła. Dziadzio ma twarz oswietlona, ... jakby odsłanianiał zasłonę, ale nie widać namalowanego prześwitu, choćby w domyśle. Jeśli to zasłona i jest odsłaniana ... a może się czepiam?? Pewnie, że tak :P
Obraz ładny, tylko czy te napisy to tak specjalnie prześwitują?? Ciemna masa ze mnie wiem :?
-- Ańa

Image
Post Reply