No to jak w tytule =P POstanowiłem się pochwalić =) A co ...
No więc jak niektórzy wiedzą studiuje sobie na ASP i w związku z tym namarze od czasu do czasu coś POZA figurkami =PP
I oto właśnie namazałem sobie takiego DZIADZIA =DDD A to, że jestem z niego zadowolony całkiem postanowiłem pokazać go światu i wystawić na waszą krytyke =D Więc zapraszam do obglomdania =DD
p.s Jak ktoś byłnby zainteresowany KUPNEM to prosze na PM =DDD
hmm... no fajne podoba mi sie. miałem okazje oglądać Twoje wypociny przez kilka lat, i widze ze Twoj styl, ale troszke sie zmienia na lepsze dół po prostu wykoszony, głowa fajna...
ale zeby nie było za duzo słodzenia twarz dzidka oświetlona jest z przodu, a tułów też z tyłu:P troche to przeszkadza, gdyby był coiemniejszy, dodałoby troche przestrzeni tak sie prezyczepiłem
Istotnie =D takjak w figurkach tak i w obrazach - mój styl chyba widać =)) Lubiekolory nei bede ukrywał:) Dziękuje za miłe słowa i Eliashowi za...a tam [pupcia] Elmoshowi nie dziękuje =PPP
Ja w zasadzie nie lubie tego typu obrazow (co nie znaczy ze nie jest dobry )
Zastanawiam sie czy to jest jakas regula ze ludzie z ASP maluja podobnie. Przypomina mi to obrazy wspollokatorki mojej znajomej. Jest na malarstwie na ASP we Wroclawiu i ma bardzo podobny styl, tylko lubi troche inna kolorystyke
A dla mnie to jest jak jeden z obrazów Stanisława Baja. Też kończył ASP Tylko w Warszawie.
Ja jedynie zastanawiam sie nad brakiem zródła światła. Dziadzio ma twarz oswietlona, ... jakby odsłanianiał zasłonę, ale nie widać namalowanego prześwitu, choćby w domyśle. Jeśli to zasłona i jest odsłaniana ... a może się czepiam?? Pewnie, że tak
Obraz ładny, tylko czy te napisy to tak specjalnie prześwitują?? Ciemna masa ze mnie wiem