[PL] PIMP MY MINI ... czyli ... ODPICUJCIE MOJA FIGSE

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)
Demi_morgana
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by Demi_morgana »

:curtain: hmmm... czy sa juz jakies fotki odpimpowanych figurek? bardzo mnei ciekawi jak to wszystko sie udało... :)
Image

Hobby blog

Katoliku uważaj!
Mikey

Post by Mikey »

mahon wrote:no, grudniową figurkę pomaluje IRKUCK :pimp:

O proszę co za niespodzianka.... Witaj Irek...wiedziałem ,że świetnie malujesz, ale nie wiedziałem, że należysz do elity..... Jestem pod wielkim wrażeniem :)

Może miłabyś ochotę odpimpować jaką figsę staremu kumplowi ...(z kursu rysunku u Bieleckiego :lol: ).... albo chociaż udzielić parę rad...

Mam piękne figsy z redempcji (necromunda), czekające na sprawną dłoń malarza. https://coolminiornot.com/64109
Demi_morgana
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by Demi_morgana »

Mikey wrote:Mam piękne figsy z redempcji (necromunda), czekające na sprawną dłoń malarza. https://coolminiornot.com/64109
:curtain: ale wypas! wyglada na to ze mamy na forum byl kolejnego gracza w necromunde? 8)
witamy w skrzyni! :wink:
Image

Hobby blog

Katoliku uważaj!
Szary

Post by Szary »

To jak tak moze sie przypomne.... Co z tym odpicowaniem? Sa jakies wyniki? Sa juz pierwsi szczesliwcy? Na czym skonczylismy? Mam nadzieje, ze pomysl nie umarl nagle...?
Szary

Image
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

zapytajmy DiaCona - pierwszego odpimpowywacza
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Demi_morgana
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by Demi_morgana »

hmmm... to jak tam idzie odpimpowywanie? :think:
Image

Hobby blog

Katoliku uważaj!
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

No dobra, skoro "pierwszy odpimpowywacz" (którego nie mogę wytknąć palcem, bo mi monitor stoi na drodze ;) ) unika odpowiedzi na pytanie, to widać trzeba ominąć jego kolejkę.
Nie będziemy czekać dłużej w kolejce, bo takie czekanie prowadzi do niepotrzebnych (a i tak już zbyt długich) opóźnień. :oops:

Przechodzimy do 2. pimpowania, czyli skoro nie doczekaliśmy się jeszcze pierwszej pracy, to ja robię swoją i pozostaje tylko żałować, że wyszło jak wyszło... :(
-- Mahoń

Image

Demi_morgana
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by Demi_morgana »

ja w sumie tez robie... tylko ze poza oficjalna impreza zeby nie ładowac sie w kolejke...
Image

Hobby blog

Katoliku uważaj!
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

:clap: brawa dla ochotnika :D
-- Mahoń

Image

Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

DiaDon ponoć pomalował i wysłął w marcu, ale na forum nie mamy wiadomości ani od pimp'ującego, alni od odbiorcy pimp'owanej figurki :(
Liczę, że chociaż Pimpujący umieści fotki i napisze kilka słów.

Od 3. pimp'owacza wiem, że praca jest w polowie wykonana i że wstępnie planuje skończyć ją w przeciągu tygodnia. Irkuck na pewno nam się pochwali, bo pimp'uje ją na maxa jak tylko umie i już jest z siebie dumny :D
-- Ańa

Image
Post Reply