[PL] PIMP MY MINI ... czyli ... ODPICUJCIE MOJA FIGSE
-
Demi_morgana
- Chest of Colors

-
Mikey
mahon wrote:no, grudniową figurkę pomaluje IRKUCK
O proszę co za niespodzianka.... Witaj Irek...wiedziałem ,że świetnie malujesz, ale nie wiedziałem, że należysz do elity..... Jestem pod wielkim wrażeniem
Może miłabyś ochotę odpimpować jaką figsę staremu kumplowi ...(z kursu rysunku u Bieleckiego
Mam piękne figsy z redempcji (necromunda), czekające na sprawną dłoń malarza. https://coolminiornot.com/64109
-
Demi_morgana
- Chest of Colors

Mikey wrote:Mam piękne figsy z redempcji (necromunda), czekające na sprawną dłoń malarza. https://coolminiornot.com/64109
witamy w skrzyni!
-
Demi_morgana
- Chest of Colors

No dobra, skoro "pierwszy odpimpowywacz" (którego nie mogę wytknąć palcem, bo mi monitor stoi na drodze
) unika odpowiedzi na pytanie, to widać trzeba ominąć jego kolejkę.
Nie będziemy czekać dłużej w kolejce, bo takie czekanie prowadzi do niepotrzebnych (a i tak już zbyt długich) opóźnień.
Przechodzimy do 2. pimpowania, czyli skoro nie doczekaliśmy się jeszcze pierwszej pracy, to ja robię swoją i pozostaje tylko żałować, że wyszło jak wyszło...
Nie będziemy czekać dłużej w kolejce, bo takie czekanie prowadzi do niepotrzebnych (a i tak już zbyt długich) opóźnień.
Przechodzimy do 2. pimpowania, czyli skoro nie doczekaliśmy się jeszcze pierwszej pracy, to ja robię swoją i pozostaje tylko żałować, że wyszło jak wyszło...
-
Demi_morgana
- Chest of Colors

DiaDon ponoć pomalował i wysłął w marcu, ale na forum nie mamy wiadomości ani od pimp'ującego, alni od odbiorcy pimp'owanej figurki 
Liczę, że chociaż Pimpujący umieści fotki i napisze kilka słów.
Od 3. pimp'owacza wiem, że praca jest w polowie wykonana i że wstępnie planuje skończyć ją w przeciągu tygodnia. Irkuck na pewno nam się pochwali, bo pimp'uje ją na maxa jak tylko umie i już jest z siebie dumny
Liczę, że chociaż Pimpujący umieści fotki i napisze kilka słów.
Od 3. pimp'owacza wiem, że praca jest w polowie wykonana i że wstępnie planuje skończyć ją w przeciągu tygodnia. Irkuck na pewno nam się pochwali, bo pimp'uje ją na maxa jak tylko umie i już jest z siebie dumny