Niezła ta ściana, sam malunek bardzo dobry.
Podstawka faktycznie duża, jeśli chodzi o ogólną ocenę, ale skoro to miała być świątynia, to zrozumiałe. Może jednak warto by dodać więcej detali? Na przykład jakaś księga na stojaku albo regał ze starożytną literaturą, czy może jakieś schody prowadzące gdzieś i wychodzące za krawędź scenki... Może kolumnę gdzieś wstawić albo połowę. Takie puste pomieszczenie (a nawet jego fragment) kojarzy mi się raczej z jakimś zwykłym korytarzem (zwłaszcza z tą rurą nad obrazem), no ale nic w tym złego - to tylko moja wyobraźnia
Płytki podłogi super!
Nie podoba mi się śmieć pod lewym butem. Można by to inaczej wkomponować w glebę, bo teraz widać, że to jakaś pozostałość od figurki (chyba teren z gotowca, aye?) i na płaskiej podłodze wygląda jakby akurat w tym miejscu jakiś gruz leżał
Co jeszcze... Aha, te zacieki, czy co to tam jest. Zbyt przypominają mi farbę, a za mało ciecz spływającą po ścianie. Ta, farba to też jakaś tam ciecz, ale widać, że to takie malowane, a nie zalane. Trudny to efekt do uzyskania, więc i tak próba niezła
I to chyba tyle. Reszta podoba mi się.
Gratuluję wyróżnienia.
P.S. A i jakieś ujęcia z tyłu figurki by się przydały.