[PL] 1 2 3... proba pedzla
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Re: [PL] 1 2 3... proba pedzla
Einstein (ten mniejszy) jest od Figone, Gurka od Leben Models. Oba rzezbione przez Carrasco.
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
Podlubalam troche Einsteinowi fartuszek i google. Ryja i koszuli nie ruszalam.
Click to see full-sized image
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
Bardzo mi się na razie podoba. Kolorystyka, przebarwienia, metalowe okulary bardzo mi przypadły do gustu
Same rzeźby orków, które masz na warsztacie są wg. mnie świetne, więc coś czuję, że gotowe prace zadowolą mnie w pełni
Same rzeźby orków, które masz na warsztacie są wg. mnie świetne, więc coś czuję, że gotowe prace zadowolą mnie w pełni
Dobra robota. Jedyne zastrzeżenie mam do tego, że kły zlewają się z kolorem skóry.
@przemo: wszystkie trzy rzezby nad ktorymi teraz pracuje sa naprawde fantastyczne. Maja mase charakteru w sobie, az sie przyjemnie maluje;] Mam nadzieje, ze je skoncze dosyc szybko.
@JerzyK: Kly sie zlewaja bo ryjek jest na razie ledwo zaczety. Bede robic mu przebarwienia w okolicach paszczy, zeby sie bardziej odcinaly.
A tutaj to co zmalowalam dzisiaj.
Soczewki googli przemaluje bo na razie sa za bardzo podobne do oksydacji na googlach. Nie jestem jeszcze pewna ale raczej pojde w czerwone.
Z tylu poczatki naszywki na ktorej wymaluje jego nazwisko.
pzdr
'eM
@JerzyK: Kly sie zlewaja bo ryjek jest na razie ledwo zaczety. Bede robic mu przebarwienia w okolicach paszczy, zeby sie bardziej odcinaly.
A tutaj to co zmalowalam dzisiaj.
Soczewki googli przemaluje bo na razie sa za bardzo podobne do oksydacji na googlach. Nie jestem jeszcze pewna ale raczej pojde w czerwone.
Z tylu poczatki naszywki na ktorej wymaluje jego nazwisko.
pzdr
'eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
-
- Chest of Colors
W końcu CarrascoMarta wrote:@przemo: wszystkie trzy rzezby nad ktorymi teraz pracuje sa naprawde fantastyczne. Maja mase charakteru w sobie, az sie przyjemnie maluje;]
-
- The Better Choice
a moze by tak gogle zostawic, bo fajne, a zamalowac niepotrzebna oksydacje?Marta wrote:Soczewki googli przemaluje bo na razie sa za bardzo podobne do oksydacji na googlach
No wlasnie nie wiem jeszcze co z tym zrobic. Google bez oksydacji moga byc troche za nudne, a czerwien soczewek dodalaby troche zycia modelowi. Pomysle nad tym jeszcze;]Nameless wrote:a moze by tak gogle zostawic, bo fajne, a zamalowac niepotrzebna oksydacje?
'eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
-
- The Better Choice
jak zostawisz oksydacje, to musisz zbrudzingowac metal... na razie jest czysty wypolerowany braz (miedz, whatever) i tylko wokol nitow sie utlenia
Brud! Krew! Rdza!Nameless wrote:jak zostawisz oksydacje, to musisz zbrudzingowac metal...