Witam wszystkich.
Jako ze to moj pierwszy post tutaj, przedstawie sie pokrotce.
Mam na imie Marta, zyje w UK i jakis czas temu, z powodu nadmiaru wolnego czasu, postanowilam wrocic do malowania figsow.
Poniewaz moje wczesniejsze z malowaniem przygody mialy miejsce w epoce "glebokiego drybrushu" i od tego czasu techniki malarskie bardzo sie rozwinely, tak naprawde ucze sie teraz od nowa.
Ponizej przedstawiam jedna z pierwszych prob, ktora uwazam za w miare skonczona.
Click to see full-sized image
Click to see full-sized image
W chwili obecnej skupiam sie na opanowaniu podstaw, czyli czystego, gladkiego malowania i odpowiednio mocnego swiatlocienia, ale mam nadzieje, ze z czasem przyjda bardziej zaawansowane techniki:)
Bede wdzieczna za wszelkie uwagi i rady.
pozdrawiam
m.
(edit: probowalam poprawic linki... nie wiem czy to cos dalo)
[PL] 1 2 3... proba pedzla
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Last edited by Marta on 27 Apr 2009, o 15:35, edited 2 times in total.
RE: [PL] 1 2 3... proba pedzla
Witam
jezeli sie skupiasz na razie na opanowaniu podstaw idzie Ci bardzo dobrze
przejscia bardzo ladne gladkie, szczegolnie podobaja mi sie pazury
licze ze bedziemy mogli ogladac coraz to nowe prace
jezeli sie skupiasz na razie na opanowaniu podstaw idzie Ci bardzo dobrze
przejscia bardzo ladne gladkie, szczegolnie podobaja mi sie pazury
licze ze bedziemy mogli ogladac coraz to nowe prace
RE: [PL] 1 2 3... proba pedzla
zamiast zdjec widze czerwone krzyzyki :/
Witaj Marto na forum!
Malowanie bardzo schludne, czyste i staranne. Kolorystyka akurat mi się bardzo podoba. Widać, że miałaś do czynienia z malowaniem, a przypomnienie sobie (?), czy też udoskonalenie techniki to już tylko kwestia czasu i treningu.
@Rentall - odśwież kilka razy stronę, a jak to nie pomoże, to wymuś kliknięciem prawej myszy na ikonach i opcją "Pokaż obrazek". Powinno pomóc No i zawsze możesz także wyczyścić śmieci w przeglądarki --> cookies i inne takie.
Malowanie bardzo schludne, czyste i staranne. Kolorystyka akurat mi się bardzo podoba. Widać, że miałaś do czynienia z malowaniem, a przypomnienie sobie (?), czy też udoskonalenie techniki to już tylko kwestia czasu i treningu.
@Rentall - odśwież kilka razy stronę, a jak to nie pomoże, to wymuś kliknięciem prawej myszy na ikonach i opcją "Pokaż obrazek". Powinno pomóc No i zawsze możesz także wyczyścić śmieci w przeglądarki --> cookies i inne takie.
Last edited by Slawol on 23 Apr 2009, o 08:17, edited 1 time in total.
-
- Chest of Colors
-
- Chest of Colors