Zaczynasz być coraz lepszy w rzeźbieniu gołych mięśni, tak jakbyś człowieka ze skóry obdarł i zostawił same ścięgna. Masz talent i go rozwijaj. Nie wiem tylko, czy miejscami te "bloki" mięśni nie są zbyt właśnie takie blokowate... Chodzi mi o to, że może lepiej wyglądałoby, gdybyś je lekko przy łączeniach wyrównywał, zamiast robić takie doły pomiędzy nimi. Może się mylę, ale tak mi wpadło w oko na pierwszy raz, bo miejscami mam wrażenie, że lepisz Ronniego Colemana
Ta, pewnie, są nawet i szczupli ludzie, którzy mają tak wyrzeźbione ciała i ich brzuchy wyglądają jak tabliczka czekolady bez grama tłuszczu, z równymi mięśniami, więc tak sobie tylko gdybam
Wrócę jeszcze do poprzedniego modelu, tego z pancerzem na nogach. Myślę, że ta zbroja jest zbyt płaska i wygląda nie jak metal, a raczej jak skórzana nogawka. Serio, płyta pancerza - mimo że dopasowana - mogłaby jednak nieco bardziej odstawać przy samych krawędziach. Wystarczy chyba tylko nieco podciąć te miejsca, żeby wyglądało to bardziej wiarygodnie.
Ale ogólnie to postęp w rzeźbieniu spory i jestem pod dużym wrażeniem