[PL] Master of Imagination 24 listopad 2012 Lublin
Re: [PL] Master of Imagination 24 listopad 2012 Lublin
Kupilam wlasnie bilet, wiec powinnam byc;]
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
Przylot na lotnisko w Świdniku?Marta wrote:Kupilam wlasnie bilet, wiec powinnam byc;]
niestety nie, do Rzeszowa. Nie ogarniam kiedy w koncu to swidnickie ruszy, ale chyba dopiero w grudniu:(JerzyK wrote:Przylot na lotnisko w Świdniku?Marta wrote:Kupilam wlasnie bilet, wiec powinnam byc;]
Edit: skladnia
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
To kto jeszcze wpada?
Zachęcam do rozłożenia sobie rozsądnie czasu na malowanie na różne konkursy
Rzeźbiarzy proszę również o przeczytanie regulaminu kategorii Rzeźba, żeby potem nie było słabej sytuacji.
Zachęcam do rozłożenia sobie rozsądnie czasu na malowanie na różne konkursy
Rzeźbiarzy proszę również o przeczytanie regulaminu kategorii Rzeźba, żeby potem nie było słabej sytuacji.
Może zrób jakąś poglądową listę osób które mają zamiar się pojawic? Zawsze to może zachęcić więcej osób
-
Pierwsi sponsorzy Mad Days i MoI już podani w pierwszym poście i na naszej stronie.
Co do listy... pomyślimy jak się więcej osób zadeklaruje
Co do samego konkursu - nowe miejsce na 90% będzie połączone z głównymi atrakcjami Falkonu więc po pierwsze szykuje się kilkutysięczna widownia, po drugie masa atrakcji na wyciągnięcie ręki bez konieczności wychodzenia z budynku
Co do listy... pomyślimy jak się więcej osób zadeklaruje
Co do samego konkursu - nowe miejsce na 90% będzie połączone z głównymi atrakcjami Falkonu więc po pierwsze szykuje się kilkutysięczna widownia, po drugie masa atrakcji na wyciągnięcie ręki bez konieczności wychodzenia z budynku
Fajnie się zapowiada ! Tylko gdyby było nas więcej i jednak kategorie bardziej urozmaicone (wiem, truję dupsko) ^^ Tak czy siak, będziemy !
-
Ja wpadnę z rzeźbą jeśli wyrobię się z terminem, ale już zacząłem więc powinienem zdążyć
Blog with link to facebook: https://bobminiatures.blogspot.com/
ja prawdopodobnie tez wpadne z rzezba (a teraz silniejsza grupa sie szykuje z wawy niz na GS, wiec tym bardziej pewne), jak nie zrobie albo skoncze tego co mam to wezme cos starszego byle bym mial z kim jechac