[PL] Master of Imagination 24 listopad 2012 Lublin
Re: [PL] Master of Imagination 24 listopad 2012 Lublin
Kupilam wlasnie bilet, wiec powinnam byc;]

Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes

Twisted Brushes
Przylot na lotnisko w Świdniku?Marta wrote:Kupilam wlasnie bilet, wiec powinnam byc;]

niestety nie, do Rzeszowa. Nie ogarniam kiedy w koncu to swidnickie ruszy, ale chyba dopiero w grudniu:(JerzyK wrote:Przylot na lotnisko w Świdniku?Marta wrote:Kupilam wlasnie bilet, wiec powinnam byc;]
Edit: skladnia
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes

Twisted Brushes
To kto jeszcze wpada?
Zachęcam do rozłożenia sobie rozsądnie czasu na malowanie na różne konkursy
Rzeźbiarzy proszę również o przeczytanie regulaminu kategorii Rzeźba, żeby potem nie było słabej sytuacji.

Zachęcam do rozłożenia sobie rozsądnie czasu na malowanie na różne konkursy

Rzeźbiarzy proszę również o przeczytanie regulaminu kategorii Rzeźba, żeby potem nie było słabej sytuacji.
Może zrób jakąś poglądową listę osób które mają zamiar się pojawic?  Zawsze to może zachęcić więcej osób
 Zawsze to może zachęcić więcej osób

- 
				Rakso the slayer
Pierwsi sponsorzy Mad Days i MoI już podani w pierwszym poście i na naszej stronie.
Co do listy... pomyślimy jak się więcej osób zadeklaruje
Co do samego konkursu - nowe miejsce na 90% będzie połączone z głównymi atrakcjami Falkonu więc po pierwsze szykuje się kilkutysięczna widownia, po drugie masa atrakcji na wyciągnięcie ręki bez konieczności wychodzenia z budynku

Co do listy... pomyślimy jak się więcej osób zadeklaruje

Co do samego konkursu - nowe miejsce na 90% będzie połączone z głównymi atrakcjami Falkonu więc po pierwsze szykuje się kilkutysięczna widownia, po drugie masa atrakcji na wyciągnięcie ręki bez konieczności wychodzenia z budynku

Fajnie się zapowiada ! Tylko gdyby było nas więcej i jednak kategorie bardziej urozmaicone (wiem, truję dupsko) ^^ Tak czy siak, będziemy !

- 
				BoB Miniatures
Ja wpadnę z rzeźbą jeśli wyrobię się z terminem, ale już zacząłem więc powinienem zdążyć 

Blog with link to facebook: https://bobminiatures.blogspot.com/

ja prawdopodobnie tez wpadne z rzezba (a teraz silniejsza grupa sie szykuje z wawy niz na GS, wiec tym  bardziej pewne), jak nie zrobie albo skoncze tego co mam to wezme cos starszego  byle bym mial z kim jechac
 byle bym mial z kim jechac