pytanie czy mam taka kwote do wydania na 1 rzecz. i tu mnie juz boli

Pewnie jakbym miala wiecej czasu do namyslu, to mooooze bym sie opamietala. Ale zadzialalam na zasadzie: widze-chce-kupuje-mam:D wiec rozsadek nie mial zadnych szans w starciu z panem dzikusem:PNameless wrote:standard za taki rozmiar. podobnie jak 200 funciakow za smoka heresy czy 300$ za smoka CMON jest uzasadnione rozmiarem.
pytanie czy mam taka kwote do wydania na 1 rzecz. i tu mnie juz boliskapiec jestem
kiedy problem jest z wysylka z Polszy, drogawo sie robi:( A takie np El Greco, tez ma wyczesana oferte, szczegolnie jesli chodzi o rozne wynalazki, busty i dziwne marki.Nameless wrote:to czesciej do jamy zagladaj
Hehe no nie moge powiedziec, ze sie chlopaki nie postarali. Glowna nagroda 200 ojro i trzy randomy po 100.Nameless wrote:ja z kolei zazdroszcze randoma w smart maxie... bardzo powazna kwota jak na random prize, szarpneli sie
hehe no nie to ze narzekam, zawsze jakies figsy za free:P nawet jedna by mnie cieszyla:D Ale wiesz, w innych firmach 100 ojro to bylby spory worke figsow - np takie RBG ma figsy ponizej 10 dolcow, to sobie przelicz:D maaasa malych ludzikow:D:DNameless wrote:4 figsy smart maxa za darmo, biedactwo
Spox:) chociaz nie ma tutaj pospiechu za bardzo, bo musze dojsc do siebie po ostatnich zakupach;pNameless wrote:a w sprawie jmd sie odezwe PM.
Nie chyba, tylko na pewnoMarta wrote:ja jak sie na cos napale to rzadko kiedy umiem sie powstrzymac (wyjatkiem sa krasie kejosu, ale to tez chyba tylko odwleczenie zakupu a nie rezygnacja;p).
a co Tobie tak zalezy zebym sie tym krasiom kejosu nie wywinela??;> czo??Slawol wrote:Nie chyba, tylko na pewnoMarta wrote:ja jak sie na cos napale to rzadko kiedy umiem sie powstrzymac (wyjatkiem sa krasie kejosu, ale to tez chyba tylko odwleczenie zakupu a nie rezygnacja;p).