no miss podstawka z każda praca ludek stawał sie coraz bardziej Vinietka aż do dioramek
ba dochrapałaś się nawet nowego make upu na Avatarze
malowałaś irix ??? wow .. nawet nie pamiętam tego wipa ....
[PL] Figurken
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Figurken
@Maru: bo z Irix to tylko podstawka byla na forum i dupa z czerwona szmatka;]
Calej Irix nawet nie pokazalam, z tego co pamietam po przejrzeniu watku pare h temu;p
I faktycznie daje sie zauwazyc, ze z figsy na figse coraz wieksza uwage przywiazuje do podstawek;p Ale mam nadzieje, ze nie przekroczylam granicy absurdu tutaj, ze figsy nie sa tylko niewielkimi dodatkami do bazy;]
@Nameless: ano zapomnialam calkiem go wrzucic do tematu;p
Robilam go na wymiane ostatnia, wiec nie bylo WIP-ow a potem od razu poszedl do galerii wymiany i na CMONa (gdzie jak na niekodexowe malowanie radzi sobie oszalamiajaco dobrze;p).
pzdr
m
Calej Irix nawet nie pokazalam, z tego co pamietam po przejrzeniu watku pare h temu;p
I faktycznie daje sie zauwazyc, ze z figsy na figse coraz wieksza uwage przywiazuje do podstawek;p Ale mam nadzieje, ze nie przekroczylam granicy absurdu tutaj, ze figsy nie sa tylko niewielkimi dodatkami do bazy;]
@Nameless: ano zapomnialam calkiem go wrzucic do tematu;p
Robilam go na wymiane ostatnia, wiec nie bylo WIP-ow a potem od razu poszedl do galerii wymiany i na CMONa (gdzie jak na niekodexowe malowanie radzi sobie oszalamiajaco dobrze;p).
pzdr
m
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
no wiesz, powiedzmy sobie otwarcie: jak na ciebie to dość nietypowa tematyka ale wykonanie bardzo godziwe. pamiętam go z galerii wymiany i bardzo mi się ciągle podoba!
tia:) tyle tylko, ze librariani to na niebiesko sie nosza;p
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
Dodgy Drexel gotowy.
Szalu nie ma, ale za to byl fun przy malowaniu, a to tez sie liczy;p
Click to see full-sized image
C&C jak zwykle mile widziane
pzdr
m
Szalu nie ma, ale za to byl fun przy malowaniu, a to tez sie liczy;p
Click to see full-sized image
C&C jak zwykle mile widziane
pzdr
m
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
widzę, że go przerobiłaś, a właściwie dokończyłaś!
fajny freehandzik. ładnie go zdobi. choć na tak małym modelu to trudno się wykazać...
fajny freehandzik. ładnie go zdobi. choć na tak małym modelu to trudno się wykazać...
Usunelam najwieksze babole i odstawilam na polke. Zawsze to +1 do skonczonych modeli;p
m
m
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
podobny mam plan co do paru moich prac...