[Pl] piaskownica kacpero / WIPow ciag dalszy
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [Pl] piaskownica kacpero / WIPow ciag dalszy
wow, strazsnie blaskomiotne ludki, fajne
"Oddychanie jest bardzo ważne przy malowaniu figurek, jeśli malarz nie oddycha to robi się siny"
Widziałem te pancerze na żywo w sobotę w Gorzowie...
Widziałem to złoto i ten płaszcz Archona...
Ale jak zobaczyłem to niebieskie ostrze tej włóczni energetycznej, to stwierdziłem, że to jest aż nienormalne. Kawałek modelu pomalowany tak płynnie jak aerografem... To jest niemożliwe, a Kacper mnie normalnie połamał tym jednym elementem.
Nie chce mi się więcej gadać...
Widziałem to złoto i ten płaszcz Archona...
Ale jak zobaczyłem to niebieskie ostrze tej włóczni energetycznej, to stwierdziłem, że to jest aż nienormalne. Kawałek modelu pomalowany tak płynnie jak aerografem... To jest niemożliwe, a Kacper mnie normalnie połamał tym jednym elementem.
Nie chce mi się więcej gadać...
-
- Chest of Colors
cytując drzewca: to pewnie jakaś okrowa sprawka
dzieki chlopaki.. widze ze niebawem bede musial zaktualizowac temat
tymczasem teaser zapowiadajacy tutorial nad ktorym aktualnie pracuje
tymczasem teaser zapowiadajacy tutorial nad ktorym aktualnie pracuje
Stop competing with others. Start competing with yourself.
noo, zapowiada się coś ciekawego!
piszesz tutorial dla "Muratora" czy dla "Domu i wnętrza"?
a tej niebieskiej halabardy z hussara to ci nie zapomnę. na fotce jest gładka, na żywo jest... podła... cyborgu jeden!
piszesz tutorial dla "Muratora" czy dla "Domu i wnętrza"?
a tej niebieskiej halabardy z hussara to ci nie zapomnę. na fotce jest gładka, na żywo jest... podła... cyborgu jeden!
Buahahahahahahahahamahon wrote:piszesz tutorial dla "Muratora" czy dla "Domu i wnętrza"?
buduje domek dla Grey Knighta.. zamieszka tam razem z Archonem ale dopiero jak wprowadza te zwiazki partnerskieSlawol wrote:Buahahahahahahahahamahon wrote:piszesz tutorial dla "Muratora" czy dla "Domu i wnętrza"?
Stop competing with others. Start competing with yourself.