tak.. ..powoli budzę się z zimowego snu
wiosna inspiruje swiezymi kolorami.. mam nadzieje przelozyc te barwy na modele ktore aktualnie mecze..
oto jeden z nich..
Click to see full-sized image
[Pl] piaskownica kacpero / WIPow ciag dalszy
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
[Pl] piaskownica kacpero / WIPow ciag dalszy
Last edited by kacpero on 31 Jul 2011, o 15:24, edited 1 time in total.
Stop competing with others. Start competing with yourself.
Re: [Pl] piaskownica kacpero / archon WIP
no nareszcie! czekałem na przebudzenie Kacpero!
Jak narazie praca wygląda super, czekam na ciag dalszy i efekt końcowy! go go go kacpero!
A tak baj de łej, wybierasz sie na jakiegoś Golden Demona w tym roku?
Jak narazie praca wygląda super, czekam na ciag dalszy i efekt końcowy! go go go kacpero!
A tak baj de łej, wybierasz sie na jakiegoś Golden Demona w tym roku?
fajnie zobaczyć coś nowego od Ciebie, myślałem że już schowałeś farbki
Póki co zapowiada się ciekawie i miejmy nadzieję że kolejne upy pojawią się szybko
Póki co zapowiada się ciekawie i miejmy nadzieję że kolejne upy pojawią się szybko
nie uwierzę, że całą zimę pędzla w ręku nie trzymałeś!kacpero wrote:tak.. ..powoli budzę się z zimowego snu
najbardziej podoba mi się płaszczyk, a najmniej kolor pancerza - taki wiśniowy
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
-
- The Better Choice
wszyscy to znamy..
budzisz sie ze slodkiego snu, a obok ciebie lezy... GW
budzisz sie ze slodkiego snu, a obok ciebie lezy... GW
Napisze tylko ze mi sie podoba i to bardzo
Bardzo fajowe kolorki, taka miętka z malinką;]
Jakich kolorów użyłeś na płaszczu?
pzdr
m
pzdr
m
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
oooo Kacpero :) i o z figurkami
Fajnie fajnie, zapowiada się bardzo smacznie, maluj dalej i powodzenia Będę tu zaglądał wiec mnie nie zawiedź
Fajnie fajnie, zapowiada się bardzo smacznie, maluj dalej i powodzenia Będę tu zaglądał wiec mnie nie zawiedź
Hej Kacper!
Fajnie widzieć Twoje ludki. Podoba mi się płaszcz. Taki trochę w stylu Ani. Nadałbym mu jeszcze trochę głębi
A ogółem, poczekam na więcej =]
Fajnie widzieć Twoje ludki. Podoba mi się płaszcz. Taki trochę w stylu Ani. Nadałbym mu jeszcze trochę głębi
A ogółem, poczekam na więcej =]
dzieki wszystkim za cieple przyjecie
zimą nie schowalem farbek, pedzelek tez trzymalem tylko machac mi sie nim nie chcialo
co do tegorocznych rodzimych konkursów to myślę że się gdzieniegdzie pojawię
rozjaśnienia 'P3 Cygnar Blue Highlight' + 'P3 Cygnus Yellow' (minimalna ilość) + stopniowo coraz więcej 'P3 Carnal Pink'
cieniując do podstawowej mieszanki dodawałem czerni.. było też nieco laserunków 'P3 Beaten Purple' w cieniu ale tak minimalnych że prawie nie widać..
zimą nie schowalem farbek, pedzelek tez trzymalem tylko machac mi sie nim nie chcialo
@Camelson: niestety w tym roku nie wybieram się na GD ale trzymam kciuki za Waszą ekipę bo widzialem gdzies na forum ze jedziecie dajcie czaduCamelson wrote:A tak baj de łej, wybierasz sie na jakiegoś Golden Demona w tym roku?
co do tegorocznych rodzimych konkursów to myślę że się gdzieniegdzie pojawię
dzięki Marta, co do kolorków to jest to połączenie 'P3 Cygnar Blue Highlight' + 'P3 Cygnus Yellow' (minimalna ilość) i troche takiej szarości z Vallejo Model Color co ma Luftwaffe w nazwie :/Marta wrote:Bardzo fajowe kolorki, taka miętka z malinką;]
rozjaśnienia 'P3 Cygnar Blue Highlight' + 'P3 Cygnus Yellow' (minimalna ilość) + stopniowo coraz więcej 'P3 Carnal Pink'
cieniując do podstawowej mieszanki dodawałem czerni.. było też nieco laserunków 'P3 Beaten Purple' w cieniu ale tak minimalnych że prawie nie widać..
@przemo: postaram się!przemo wrote:Będę tu zaglądał wiec mnie nie zawiedź
Stop competing with others. Start competing with yourself.