Łał! Nprawdę superowo Nadałeś mu fajny mroczny klimat. Twoje malowanie + ta fajna rzeźba dają razem świetny efekt końcowy! Jestem naprawdę pod wrażeniem Gratki
a jak sama rzeźba - dobrze się ją malowało? Bo te fotki zachęcają mnie do kupna takiego potworka
[PL] warsztat olkkkkka
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
-
- The Better Choice
Re: [PL] warsztat olkkkkka
oo, ten mi sie podoba i rzezbiarsko i malarsko. troszke mnie w oko kluja pomaranczowe przebarwienia na kolanach i lokciach, ale reszta - mniam.
Łoo hoo hoo Naprawdę extra wygląda w szczególności skóra
Pozdr,
KeraM
Pozdr,
KeraM
....Why do we fall? So we can learn to pick ourselves up.
Dobry jest!
Trochę mi nie leży topór i rdza, która jest taka sama, jak kolana i łokcie. No i dałbym tam krwi oczywiście
Ale poza tym to kawał świetnej pracy!
Trochę mi nie leży topór i rdza, która jest taka sama, jak kolana i łokcie. No i dałbym tam krwi oczywiście
Ale poza tym to kawał świetnej pracy!
Dzieki za opinie
Wracam do moich standardow
(lampa za mocno na fotkach)
zamowionko: SH termosy w barwach smierckompanii
troche bitsow z bitspodla (beda poprawki)
jeszcze zlota banda, gemy nadal kiszka troche
Click to see full-sized image
Wracam do moich standardow
(lampa za mocno na fotkach)
zamowionko: SH termosy w barwach smierckompanii
troche bitsow z bitspodla (beda poprawki)
jeszcze zlota banda, gemy nadal kiszka troche
Last edited by mahon on 22 Aug 2011, o 16:26, edited 1 time in total.
Reason: RIMG zamiast IMG, bo się fotka nie mieści
Reason: RIMG zamiast IMG, bo się fotka nie mieści
"Oddychanie jest bardzo ważne przy malowaniu figurek, jeśli malarz nie oddycha to robi się siny"
szare karabinki to jak tutorialka z strony Mac Veyów
to psowate jest dziwne
złoto ludki nie wiem co napisać .. um "fajne gemy" ??
a i termos "taki świeży a taki poobijany"
to psowate jest dziwne
złoto ludki nie wiem co napisać .. um "fajne gemy" ??
a i termos "taki świeży a taki poobijany"
termos śliczny - bardzo mi się podoba. niby czysty, ale tak stylowo podniszczony.
pieskowilk paskudny
giwerka - fajne obijania
złote custodiany - nieźle to wygląda, choć pozłacane tarcze obdarte z pozłotka mnie rozłożyły ^^
i zacznij używać tagu RIMG żeby ci się fotki mieściły
pieskowilk paskudny
giwerka - fajne obijania
złote custodiany - nieźle to wygląda, choć pozłacane tarcze obdarte z pozłotka mnie rozłożyły ^^
i zacznij używać tagu RIMG żeby ci się fotki mieściły
I chyba wciąż WIP, bo widzę czarne czachy i łańcuchy, krople, krzyże, rurki, wężyki...mahon wrote:termos śliczny - bardzo mi się podoba. niby czysty, ale tak stylowo podniszczony.
Reszta uwag jak u Mahonia
Tak mi tez termos przypadl do gustu tak samo jak porcja "bitsow" ktore jak zawsze sa bardzo fajne. A custodiany coz fajnie swieca ale nie wiedziec czemu w nmm by to lepiej wygladalo bo bardziej wyraziscie.
Dzieki za komenty
Termos to WIP oczywiscie, dorzucam jeszcze dwoch jego kolegow.
Co do custodianow, to zbroja tylko ze zlota bylaby mega ciezka i bylaby raczej watpliwa ochrona, wiec tak sobie pomyslalem, ze te zbroje sa zlote tylko z wierzchu. Poza tym pancerz bez uszkodzen bylby nudnawy troche. Co do NMM'u to te ludki raczej slabo sie nadaja do tego(se takie odlewy). Niby jest to do zrobienia, ale nie na takiej ilosci ludkow.
Nie przynudzam wiecej, ludki czekaja.
Przyznaje sie, to ja zmalowalem.
to tez ja
bitsy bitspudla
zamowionko - genki i termosy. Dwa nowe termosy chyba troche slabiej wygladaja niz poprzedni, ale jak domaluje reszte elementow to sie powinno wyrownac.
kolejna partia zlotych
Termos to WIP oczywiscie, dorzucam jeszcze dwoch jego kolegow.
Co do custodianow, to zbroja tylko ze zlota bylaby mega ciezka i bylaby raczej watpliwa ochrona, wiec tak sobie pomyslalem, ze te zbroje sa zlote tylko z wierzchu. Poza tym pancerz bez uszkodzen bylby nudnawy troche. Co do NMM'u to te ludki raczej slabo sie nadaja do tego(se takie odlewy). Niby jest to do zrobienia, ale nie na takiej ilosci ludkow.
Nie przynudzam wiecej, ludki czekaja.
Przyznaje sie, to ja zmalowalem.
to tez ja
bitsy bitspudla
zamowionko - genki i termosy. Dwa nowe termosy chyba troche slabiej wygladaja niz poprzedni, ale jak domaluje reszte elementow to sie powinno wyrownac.
kolejna partia zlotych
"Oddychanie jest bardzo ważne przy malowaniu figurek, jeśli malarz nie oddycha to robi się siny"