[PL] warsztat olkkkkka

Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Post Reply
olekkkkk

[PL] warsztat olkkkkka

Post by olekkkkk »

Witam

Tak sobie pomyslalem, ze wartoby bylo miec zdjecia swoich figurek w jednym miejscu, zwlaszcza ze tempo malowania mam raczej zolwie i tematy z zdieciami pojedynczych ludkow znikaja gdzies w czelusciach internetu. Raczej nie udzielam sie za czesto na forach, ale postaram sie w niedlugim czasie wrzucic wiecej skonczonych figsow, na razie pokazuje tylko Eyriss. Figurka malowana do gry, troche sie pobawilem na niej z metalikami, ogolnie nic szczegolnego.
ImageClick to see full-sized image
MartiusMarsGradivus

Post by MartiusMarsGradivus »

ogulnie figuraska calkiem niekiepska :) z calosci najbardziej podoba mi sie pas natomiast srednio podoba mi sie plaszcz pomijajac juz jego ksztalt (szeroki na dole i zwerzajacy sie ku gorze) to rozjasnienia sa bardzo zacne tylko w tych ciemniejszych miejscach tzn plecy figurki wygladaja gumiasto imo przydalo by sie moceniejsze przyciemnianie :P jesli chodzi o bloto na plaszczu to tez dziewnie sie uklada tzn bloto jest przy samej krwedzi ale w miejscu gdzie plaszcz sie zaokragla siega juz wyzej
metaliki bez rewelacji ale do gry starcza :P
twarzy prawie nie widac ale z tego co zobaczylem moge powiedziec ze calkiem fajna :) kolczan z beltami tez bez rewelacji :P miejscami przydalby sie czarny wash np na czerwonym pancerzu na nogach
Galharen

Post by Galharen »

Mi za to model bardzo sie podoba. Pierwsze na co zwrocilem uwage to stonowana paleta kolorow i czystosc malowania. Plaszcz mi sie podoba, nawet bez glebszych cieni. Co mnie uderza, to lotki od strzal w kolczanie - powinienes cos z nimi zrobic, chociaz jakis wash. Ogolnie jak na model do gry to bardzo dobra robota.
Image
IRKUCK

Post by IRKUCK »

zgadzam sie z przedmowcami :) bardzo solidny model do grani :)
....::::Dar Makabere Tanza Des Vampires:::....
Image
Demi_morgana
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by Demi_morgana »

mi podoba sie bardzo - moze bia??a czesc p??aszcza nieco odstaje kolorystycznie ale poza tym nie mam sie do czego przyczepic
Image

Hobby blog

Katoliku uważaj!
DEMON_COLOR

Post by DEMON_COLOR »

a ja tam jakos niewiele moge powiedziec po tych...zdjÄ?ciach :)

inna perspektywa mysle byla by ciekawsza bo nie widac np TWARZY a uwazam, ze to chyba jedna z mocniejszych czesci figurki. Nie moge sie tez dopatrzec ostrza a to zazwyczaj tez jedna z wazniejszych czesci figurki =PP

Jak dla mnie za malo odruzniaja sie od siebie elemnty pancerza na nogach (te brazowe) - zlewaja mi sie w jednÄ? calosc. Podobno kolczan taki biedny =))

Biore jednak poprawke ze jest to model do grania.

Fajnie wygladaja przejscia kolorystyczne na zewnetrznej stronie plaszcza ;))

pzdr

d_C
olekkkkk

Post by olekkkkk »

Po dluzszej przerwie kolejna praca, ktora nadaje sie do pokazania.
Szary

Post by Szary »

Calusne usta ma ta lala. Fajnie wyszly.
Ciekawa kolorystyka, czysto i schludnie. Troche monotematyczna jest skora i w tym swietle przypomina bardziej gumowa lale chyba...:roll:
Z wlosami tez cos nie gra, troche plaskie sa.

Poza tym fajna laseczka z pieprzykiem :D Ladna miniaturka :clap:
Szary

Image
Demi_morgana
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by Demi_morgana »

mi tam sie wary podobaja... :oops:
Image

Hobby blog

Katoliku uważaj!
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

wlasciwie nie podobaja mi sie tylko wlosy (jakies gumowe) i kolczastyy helm (jakos nie trafia do mnie uklad rozblaskow), a cala reszta mi sie podoba - schludne, gladkie, czyste :clap:
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Post Reply