[PL] warsztat olkkkkka
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
[PL] warsztat olkkkkka
Witam
Tak sobie pomyslalem, ze wartoby bylo miec zdjecia swoich figurek w jednym miejscu, zwlaszcza ze tempo malowania mam raczej zolwie i tematy z zdieciami pojedynczych ludkow znikaja gdzies w czelusciach internetu. Raczej nie udzielam sie za czesto na forach, ale postaram sie w niedlugim czasie wrzucic wiecej skonczonych figsow, na razie pokazuje tylko Eyriss. Figurka malowana do gry, troche sie pobawilem na niej z metalikami, ogolnie nic szczegolnego.
Click to see full-sized image
Tak sobie pomyslalem, ze wartoby bylo miec zdjecia swoich figurek w jednym miejscu, zwlaszcza ze tempo malowania mam raczej zolwie i tematy z zdieciami pojedynczych ludkow znikaja gdzies w czelusciach internetu. Raczej nie udzielam sie za czesto na forach, ale postaram sie w niedlugim czasie wrzucic wiecej skonczonych figsow, na razie pokazuje tylko Eyriss. Figurka malowana do gry, troche sie pobawilem na niej z metalikami, ogolnie nic szczegolnego.
ogulnie figuraska calkiem niekiepska z calosci najbardziej podoba mi sie pas natomiast srednio podoba mi sie plaszcz pomijajac juz jego ksztalt (szeroki na dole i zwerzajacy sie ku gorze) to rozjasnienia sa bardzo zacne tylko w tych ciemniejszych miejscach tzn plecy figurki wygladaja gumiasto imo przydalo by sie moceniejsze przyciemnianie jesli chodzi o bloto na plaszczu to tez dziewnie sie uklada tzn bloto jest przy samej krwedzi ale w miejscu gdzie plaszcz sie zaokragla siega juz wyzej
metaliki bez rewelacji ale do gry starcza
twarzy prawie nie widac ale z tego co zobaczylem moge powiedziec ze calkiem fajna kolczan z beltami tez bez rewelacji miejscami przydalby sie czarny wash np na czerwonym pancerzu na nogach
metaliki bez rewelacji ale do gry starcza
twarzy prawie nie widac ale z tego co zobaczylem moge powiedziec ze calkiem fajna kolczan z beltami tez bez rewelacji miejscami przydalby sie czarny wash np na czerwonym pancerzu na nogach
Mi za to model bardzo sie podoba. Pierwsze na co zwrocilem uwage to stonowana paleta kolorow i czystosc malowania. Plaszcz mi sie podoba, nawet bez glebszych cieni. Co mnie uderza, to lotki od strzal w kolczanie - powinienes cos z nimi zrobic, chociaz jakis wash. Ogolnie jak na model do gry to bardzo dobra robota.
-
- Chest of Colors
a ja tam jakos niewiele moge powiedziec po tych...zdjÄ?ciach
inna perspektywa mysle byla by ciekawsza bo nie widac np TWARZY a uwazam, ze to chyba jedna z mocniejszych czesci figurki. Nie moge sie tez dopatrzec ostrza a to zazwyczaj tez jedna z wazniejszych czesci figurki =PP
Jak dla mnie za malo odruzniaja sie od siebie elemnty pancerza na nogach (te brazowe) - zlewaja mi sie w jednÄ? calosc. Podobno kolczan taki biedny =))
Biore jednak poprawke ze jest to model do grania.
Fajnie wygladaja przejscia kolorystyczne na zewnetrznej stronie plaszcza )
pzdr
d_C
inna perspektywa mysle byla by ciekawsza bo nie widac np TWARZY a uwazam, ze to chyba jedna z mocniejszych czesci figurki. Nie moge sie tez dopatrzec ostrza a to zazwyczaj tez jedna z wazniejszych czesci figurki =PP
Jak dla mnie za malo odruzniaja sie od siebie elemnty pancerza na nogach (te brazowe) - zlewaja mi sie w jednÄ? calosc. Podobno kolczan taki biedny =))
Biore jednak poprawke ze jest to model do grania.
Fajnie wygladaja przejscia kolorystyczne na zewnetrznej stronie plaszcza )
pzdr
d_C
Po dluzszej przerwie kolejna praca, ktora nadaje sie do pokazania.
-
- Chest of Colors