Nie, żeby to była jakaś mega oblegana kategoria:P, ale i tak bardzo się cieszę, że udało mi się coś wywalczyć.
Nie da się ukryć, że coś takiego motywuje do dalszej pracy:D
[PL] 1 2 3... proba pedzla
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Re: [PL] 1 2 3... proba pedzla
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
Gratki!!
To zawsze miło słyszeć jak biało czerwoni są w czymś dobzi...w piłce nam nie idzie, więc chociaż tutaj
A teraz poka model
To zawsze miło słyszeć jak biało czerwoni są w czymś dobzi...w piłce nam nie idzie, więc chociaż tutaj
A teraz poka model
Wystawiłam stary model: Eclipsantke, z lekka tylko podrasowaną.
Tutaj zdjęcia sprzed tuningu. Jutro spróbuję zrobić fotki na których będzie widać co zmieniłam.
Peace
m
Tutaj zdjęcia sprzed tuningu. Jutro spróbuję zrobić fotki na których będzie widać co zmieniłam.
Peace
m
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
Osobiście nie przepadam za tym modelem jaki wystawiłaś do konkursu ( po prostu mi się nie podoba) ale wielkie
brawa za udany debiut oby tak dalej
.
Eclipsantkę wystawiłam, bo nie bardzo miałam co innego;pZahor wrote:Osobiście nie przepadam za tym modelem jaki wystawiłaś do konkursu ( po prostu mi się nie podoba)
Ale i tak mam wielką słabość do wolfenów wszelkiej maści. Podobają mi się prawie wszystkie figurki i chciałabym dostać w swoje łapki całe ich mnóstwo:D
No a jeśli nie podoba Ci się moje malowanie, no to nie ukrywajmy, że mistrzem świata nie jestem i masa pracy jeszcze przede mną. Przydałyby mi się determinacja i konsekwencja Bohuna:D
peace
m
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
Marta wrote: No a jeśli nie podoba Ci się moje malowanie, no to nie ukrywajmy, że mistrzem świata nie jestem i masa pracy jeszcze przede mną. Przydałyby mi się determinacja i konsekwencja Bohuna:D
m
Martuś , źle zinterpretowałaś moją wypowiedz
No i gicior, że mamy różne gusta:D
Dzięki temu, że wolfeny nie wszystkim się podobają, mam większe szanse upolowania czegoś do kupienia.
Dzięki temu, że wolfeny nie wszystkim się podobają, mam większe szanse upolowania czegoś do kupienia.
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
gratulacje! czekam na fotki..
Stop competing with others. Start competing with yourself.

Racja. Tylko, że takich osób jest niewieleMarta wrote:Dzięki temu, że wolfeny nie wszystkim się podobają, mam większe szanse upolowania czegoś do kupienia.
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
No to już wiem kto mi robi wbrew na ebayu;pczlowiek.morze wrote:Racja. Tylko, że takich osób jest niewieleMarta wrote:Dzięki temu, że wolfeny nie wszystkim się podobają, mam większe szanse upolowania czegoś do kupienia.we Wrocku 75% grających w Konfrę u nas w 'klubie' ma Wolfenów (dobrzych bądź złych). Ich modele są wyjątkowe!
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes