[PL] 1 2 3... proba pedzla

Miejsce na prezentację i omawianie modeli, nad którymi ciągle pracujecie.
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Marta

Re: [PL] 1 2 3... proba pedzla

Post by Marta »

Nie, żeby to była jakaś mega oblegana kategoria:P, ale i tak bardzo się cieszę, że udało mi się coś wywalczyć.
Nie da się ukryć, że coś takiego motywuje do dalszej pracy:D
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
mr_Denial

Post by mr_Denial »

Gratki!! :clap:
To zawsze miło słyszeć jak biało czerwoni są w czymś dobzi...w piłce nam nie idzie, więc chociaż tutaj :D

A teraz poka model ;)
Marta

Post by Marta »

Wystawiłam stary model: Eclipsantke, z lekka tylko podrasowaną.
Tutaj zdjęcia sprzed tuningu. Jutro spróbuję zrobić fotki na których będzie widać co zmieniłam.

Peace

m
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Zahor

Post by Zahor »

Osobiście nie przepadam za tym modelem jaki wystawiłaś do konkursu ( po prostu mi się nie podoba) ale wielkie :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: brawa za udany debiut oby tak dalej :dance: :dance: .
Marta

Post by Marta »

Zahor wrote:Osobiście nie przepadam za tym modelem jaki wystawiłaś do konkursu ( po prostu mi się nie podoba)
Eclipsantkę wystawiłam, bo nie bardzo miałam co innego;p
Ale i tak mam wielką słabość do wolfenów wszelkiej maści. Podobają mi się prawie wszystkie figurki i chciałabym dostać w swoje łapki całe ich mnóstwo:D

No a jeśli nie podoba Ci się moje malowanie, no to nie ukrywajmy, że mistrzem świata nie jestem i masa pracy jeszcze przede mną. Przydałyby mi się determinacja i konsekwencja Bohuna:D

peace
m
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Zahor

Post by Zahor »

Marta wrote: No a jeśli nie podoba Ci się moje malowanie, no to nie ukrywajmy, że mistrzem świata nie jestem i masa pracy jeszcze przede mną. Przydałyby mi się determinacja i konsekwencja Bohuna:D
m

Martuś , źle zinterpretowałaś moją wypowiedz :doh: , nie podoba mi się tylko ta figurka tylko i wyłącznie a nie twoje malowanie :mrgreen: , które jest bardzo wporzo co potwierdził weredyk sędziowski na konkursie. Sam jestem zawsze pełen podziwy dla tych co lubią malować te koszmarki.
Marta

Post by Marta »

No i gicior, że mamy różne gusta:D
Dzięki temu, że wolfeny nie wszystkim się podobają, mam większe szanse upolowania czegoś do kupienia.
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
kacpero

Post by kacpero »

gratulacje! czekam na fotki..
Stop competing with others. Start competing with yourself.
Image
sea.man
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by sea.man »

Marta wrote:Dzięki temu, że wolfeny nie wszystkim się podobają, mam większe szanse upolowania czegoś do kupienia.
Racja. Tylko, że takich osób jest niewiele :mrgreen: we Wrocku 75% grających w Konfrę u nas w 'klubie' ma Wolfenów (dobrzych bądź złych). Ich modele są wyjątkowe!
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
Marta

Post by Marta »

czlowiek.morze wrote:
Marta wrote:Dzięki temu, że wolfeny nie wszystkim się podobają, mam większe szanse upolowania czegoś do kupienia.
Racja. Tylko, że takich osób jest niewiele :mrgreen: we Wrocku 75% grających w Konfrę u nas w 'klubie' ma Wolfenów (dobrzych bądź złych). Ich modele są wyjątkowe!
No to już wiem kto mi robi wbrew na ebayu;p
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Post Reply