konkursy, olimpiady etc.

Offtop - wiecie, wszystko i nic...
DiaCon

Post by DiaCon »

i ciało... 8)
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jak bym czytała 'Brygide' Jones :shock: Myślałam, że to spreparowane, a tak naprawde można :wink:
Extra! Czytając można było naprawde wczuć się w Twój stan :wink:
:lol: :lol: :lol:
Przejdziesz do legendy :twisted:
-- Ańa

Image
Eliash

Post by Eliash »

:lol: :lol: :lol:
haha niezłe, na prawde niezłe :lol: az sie kanapką udławiłem ze smiechu :P :lol:
Joachim

Post by Joachim »

dziś napisałem 2 etap olimpiady historycznej, była dosyć prosta... ale chyba i tak sobie nie poradzę.. coż... juz za sam drugi etap jest 14 punktów na swiadectwo :D
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

Ha ha, to Ty dla punktów walczysz??? A ja myślałam, że taki ambitny jesteś ;P
-- Ańa

Image
Joachim

Post by Joachim »

jestem ambitny i chcę dużo osiągnać, zeby duzo osiągnąć musże iść do dobrej skzoły... żeby iść do dobrej szkoły musze mieć punkty ;)
Galharen

Post by Galharen »

Buhahahaha, chłopie daj sobie troche luzu.
I chyba trochę przesadzasz z tym świadectwem - ale mam na to radę - idź pomaluj sobie figurki.
Miło spędzisz czas i zapomnisz o szkole.
Joachim

Post by Joachim »

co to znaczy daj sobie luzu?
luzowałem się przez ostatnie 14 lat to teraz moge popracowac przez poł roku...
a pozatym maluję Marco Colombo od soboty i nie zagladam do ksiazek - luzuje się ;)
a pozatym z tym uczenie msię to taka straszna ściema bo lekcje odrabiam rano w szkole a tak to tylko ucze się do olimpiady z wosu i to wszystko :D
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

co to znaczy daj sobie luzu?
;)
Ja mimo wszystko jestem zwolenniczka samodyscypliny. Luz to sobie może dać człowiek po 50. Bo wcześniej to życie samo wkręca w wir i ani się spostrzeżesz a kończysz studia, zakładasz rodzinę, odchowujesz dzieci, ... no a jak one sobie pójdą z domu, to to chyba musi być raj ;)
Wolna chata, blisko do emerytury (o ile już się jej nie wypracowało ;P Nawiązuję tu do marzeń demi'ego) i życie towarzyskie kwitnie jak za młodu !!
Żyć nie umierać. Ale żeby mieć taki raj, a nie worek kamieni na plecach, to jednak lepiej trochę się zaangażować.
-- Ańa

Image
Joachim

Post by Joachim »

pochwalę się:
jestem finalistą konkursu z wosu :D
Post Reply