krol bitsow znowu atakuje
Click to see full-sized image
W sumie to dokonczylbym cos wiekszego, co mi lezy na stole i sie kurzy,niestety jeszcze troche bitsow zostalo.
Eksperymentalna fota z naramiennikami z mojego poprzedniego posta jest widoczna?
[PL] warsztat olkkkkka
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] warsztat olkkkkka
"Oddychanie jest bardzo ważne przy malowaniu figurek, jeśli malarz nie oddycha to robi się siny"
Bits boy w natarciu
eee ?? ???Eksperymentalna fota z naramiennikami z mojego poprzedniego posta jest widoczna?
nopeEksperymentalna fota z naramiennikami z mojego poprzedniego posta jest widoczna?
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
to jeszcze raz eksperymentalne foty (mam nadzieje ze mnie Przemas nie skarci, ze pokazuje )
"Oddychanie jest bardzo ważne przy malowaniu figurek, jeśli malarz nie oddycha to robi się siny"
trochę mroczny Aparat .. Nikoś D3 .. no no ..
fotki produktu konkret - wyglądają jak studyjne
fotki produktu konkret - wyglądają jak studyjne
Foty robocze. Niby juz cos mozna pokazac ale beda zmiany i poprawki, tak samo na genku jak i na bitsach.
Genek robiony w kooperacji z MuK'iem
Genek robiony w kooperacji z MuK'iem
genek w wariacji klasycznego schematu z AD1989
bonusowa fota, mialem maly problem z tymi dwoma kolesiami jak skapnela na nich woda z pedzla, ale sytuacja zostala opanowana
doedytuje sobie kilka fotek co by nie spamowac za bardzo
bonusowa fota, mialem maly problem z tymi dwoma kolesiami jak skapnela na nich woda z pedzla, ale sytuacja zostala opanowana
doedytuje sobie kilka fotek co by nie spamowac za bardzo
Uffffff
skonczylem termosa
NIby ludek mial byc czescia dioramy, ale nie dam rady jej skonczyc. Cos jeszcze kombinowalem z jakas bardziej ambitna podstawka, ale w trakcie malowania stwierdzilem, ze absolutnie nie pasuje do termosa i zrobilem na szybko podstawke, ktora widac na fotce.
skonczylem termosa
NIby ludek mial byc czescia dioramy, ale nie dam rady jej skonczyc. Cos jeszcze kombinowalem z jakas bardziej ambitna podstawka, ale w trakcie malowania stwierdzilem, ze absolutnie nie pasuje do termosa i zrobilem na szybko podstawke, ktora widac na fotce.
Dobry jest!
Zniszczenia, brudzing, ogólne wykonanie. Dobra, naprawdę dobra praca! A i podstawka nie jest wcale taka zła, choć faktycznie niewiele się na niej dzieje. Efekty dużo dają.
Najmniej podobają mi się jednak szpony... Wydają się być najmniej dopracowane, bez efektów, tylko sam metal... A i ułamane ostrza jakoś nie bardzo mnie przekonują. A i może trochę mocniej zaznaczyłbym zagłębienia pancerza, ale to już detal.
Za to z poprzednich prac najbardziej podobają mi się Zielone Berety, no i główki orków
Zniszczenia, brudzing, ogólne wykonanie. Dobra, naprawdę dobra praca! A i podstawka nie jest wcale taka zła, choć faktycznie niewiele się na niej dzieje. Efekty dużo dają.
Najmniej podobają mi się jednak szpony... Wydają się być najmniej dopracowane, bez efektów, tylko sam metal... A i ułamane ostrza jakoś nie bardzo mnie przekonują. A i może trochę mocniej zaznaczyłbym zagłębienia pancerza, ale to już detal.
Za to z poprzednich prac najbardziej podobają mi się Zielone Berety, no i główki orków
podobnie jak Slawol myślę o tych pazurach, ale co tam bardzo fajne efekty uszkodzenia itd
będziesz robić jakiś tutorial na temat z uszkodzeń ?
będziesz robić jakiś tutorial na temat z uszkodzeń ?