no co ty a trolowane na forum ??
a malowane modelu ??
[PL] 1 2 3... proba pedzla
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Re: [PL] 1 2 3... proba pedzla
no dobra: prace koncepcyjne, piłowanie modelu, robienie podstawek i trolowanie:DMaru wrote:no co ty a trolowane na forum ??
No właśnie tego malowania jest za mało ostatnio. Wzięłam się ostatnio porządnie za przygotowanie modelu przed malowaniem i to zajmuje WIEEEEEKIMaru wrote:a malowane modelu ??
Do tego jeszcze cała ta robota koncepcyjna w dziale podstawek, to naprawdę masakra, żeby coś wybrać, zmontować, a wszystko potem jeszcze musi wyschnąć...
Za mało malowania... za mało
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
no bo sie uparłaś na robienie Viniety / mini diorami zamiast pomalować ludka - twoja decyzja twoje konsekwencje
Dlatego, że nie gram. Wszystkie moje modele idą na półkę, a tam lepiej chyba wyglądają na viniecie (w viniecie??)Maru wrote:no bo sie uparłaś na robienie Viniety / mini diorami zamiast pomalować ludka - twoja decyzja twoje konsekwencje
Na dodatek te ostatnie akurat robie na konkurs, więc chyba tym bardziej wypada wsadzić je na klocka:D
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
najpierw Dupa teraz sadzenie klocka .... oj nic dobrego z tego nie wyjdzie ..... a może ci ulży jak skończysz 
Bardzo fajny kamień ofiarny
a tak btw to bardzo mi się podoba ta druga podstawka z korzeniami, super wyglądają 
Marta wrote:Nameless wrote:oj, chyba ten kamien ofiarny juz na stale do naszego cofcowego slownika wejdzie...Marta wrote:kopią w ... kamień ofiarny![]()
![]()
pewnie, że tak!
sorki, nie mogłem się opanować kolejnemu pietrowemu cytatowi...
nie będę komentował twojej pracy, bo po takich komentarzach po prostu nie potrafię...Marta wrote:tym bardziej wypada wsadzić je na klocka:D
Chciałam troli to i mam:D
Ale, żeby nie było, że nie zajmuję się niczym innym to postaram się dziś wrzucić fotki tego co zmalowałam:)
Ale, żeby nie było, że nie zajmuję się niczym innym to postaram się dziś wrzucić fotki tego co zmalowałam:)
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
No i co, no i co? Trolle czekają!
Sławol, mówisz i maszSlawol wrote:No i co, no i co? Trolle czekają!
Tutaj popracowałam tylko nad włosami i trochę czaszkami, reszta to kolory bazowe, nawet nie wszędzie jeszcze nałożone.
Plan jest, żeby włosy były rude, ale takie miedziane raczej, niż czerwone - jakby ktoś mógł coś doradzić w tym temacie, to byłabym wdzięczna.
Click to see full-sized imageNie zdecydowałam jeszcze co z podstawką, muszę nabrać dystansu do tematu.
Podstawka pod Irix nabiera kształtu powoli.
Click to see full-sized image
Click to see full-sized imageJestem nadal na etapie doklejania mchów i porostów, więc to jeszcze nie jest wygląd końcowy. Kolory zielska się zmienią, bo będę je malować (korzenie też jeszcze nie są skończone). Z tego grubego konaru, będą zwisać pędy jakiegoś bluszczopodobnego zielska.
Nie będę za to dodawała krzaków i trzcinopodobnych roślin ponieważ chciałabym uzyskać klimat zbliżony do tych fotek:
Click to see full-sized imageFot orka nie mam, bo jeszcze nie nadaje się do pokazania;]
pzdr
m
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes