czy braliście udział w jakiś olimpiadach czy konkursach, i jeśli tak to jakich i czy przedostaliście się do kolejnego etapu? ja w tym roku przedostałem się do drugiego etapu olimpiady z historii i do 2 etapu konkursu o powstaniu. Wiążę tez ogromne nadzieje z olimpiadą z wosu, gdyz w zeszłym roku przedostałem się na drugi etap, w tym roku licze na trzeci
konkursy, olimpiady etc.
-
Joachim
konkursy, olimpiady etc.
ten temat jest kierowany raczej do użytkowników którzy chodzą to gimnazjum i liceum:
czy braliście udział w jakiś olimpiadach czy konkursach, i jeśli tak to jakich i czy przedostaliście się do kolejnego etapu? ja w tym roku przedostałem się do drugiego etapu olimpiady z historii i do 2 etapu konkursu o powstaniu. Wiążę tez ogromne nadzieje z olimpiadą z wosu, gdyz w zeszłym roku przedostałem się na drugi etap, w tym roku licze na trzeci
-
DiaCon
Kiedys jak bylem piekny i mlody bylem na wojewodzkim konkursie z fizyki, ale tam zalatwilo mnie zadanie z obliczania obwodow pradu stalego, dzisaj to dla mnie pikus ale wtedy w 8 klasie szkoly podstawowej?no i kiedys jeszce bylem na konkursie historycznym ale go olalem wolalem fizyke i wole do dzisaj
pozdro
-
messiah_182
Ojej, musiałbyś zgolić brodę
Księża nie mogą mieć zarostu (ale to chyba kwestia tylko tego, że jest to nie mile widziane. A to dziwne, bo wszyscy święci są brodaci
Może i ta broda to przejaw powołąnia
)
Mnie nie mówili kim mam zostać, bo ja byłam od zawsze zdecydowana
Ale miałam moment, kiedy myślałam o zakonie (ale chyba wszystkie wierzące dziewczynki podczas dojrzewania to przechodzą
Moim celem byłoby zmienić krój habitów, to nie miałam najmniejsze ochoty chodzić w czymś tak staroświeckim ) 
Księża nie mogą mieć zarostu (ale to chyba kwestia tylko tego, że jest to nie mile widziane. A to dziwne, bo wszyscy święci są brodaci
Mnie nie mówili kim mam zostać, bo ja byłam od zawsze zdecydowana
Ale miałam moment, kiedy myślałam o zakonie (ale chyba wszystkie wierzące dziewczynki podczas dojrzewania to przechodzą