Pozdrawiam
[PL] warsztat olkkkkka
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] warsztat olkkkkka
Śliczne te naramienniki
Zdrapania i odpryski wyszły świetnie .
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Zbuduj z nami nową lepszą ePolske
-
Przemas
zacytuje ze stronyIRKUCK wrote:widziałem te preheresy naramienniki ale pomalowane wyglądają naprawdę extra ! gdyby nie były sprzedawane w zestawach tylko mozna było sobie wybrać to bym je po obejrzeniu tych zdjęć na pewno kupił
"Custom orders possible
@Olek: super robota
@Przemas - a to dobra uwaga, bo nawet o tym nie wiedziałem. internet ograniczył moją umiejętność czytania 
Przemas dzięki za zwrócenie uwagi
bo faktycznie na waszej stronce tak pisze
kierowałem się domysłami z innego sklepu który sprzedaje wasze naramienniki
jezeli tak sytuacja wygląda to cofam co napisałem i jak uporam się z tym co mam i będe mógl w koću zabrać się za swoje termosy to te naramienniki napewno będą na nich
:D
jezeli tak sytuacja wygląda to cofam co napisałem i jak uporam się z tym co mam i będe mógl w koću zabrać się za swoje termosy to te naramienniki napewno będą na nich
CORE zrobiony
Click to see full-sized image
kolejne glowy z maxmini.eu
nr.6 prawie jak trollface
termos z SH, bedzie dark angelowy, pourywalem symbole BA i na razie bawie sie z pancerzem, zielony pasek mial byc fajnym FH ale troche nie wyszlo.
Click to see full-sized image kolejne glowy z maxmini.eu
Click to see full-sized image nr.6 prawie jak trollface
termos z SH, bedzie dark angelowy, pourywalem symbole BA i na razie bawie sie z pancerzem, zielony pasek mial byc fajnym FH ale troche nie wyszlo.
Click to see full-sized image"Oddychanie jest bardzo ważne przy malowaniu figurek, jeśli malarz nie oddycha to robi się siny"
-
Kuzyn
główki zarombiaszcze, a dark angel według mnie powinien miec zielony pancerz!
Ciśniej dalej!
Peace!
Ciśniej dalej!
Peace!
Kurcze Olek!
Mega są te główki. Takie z charakterem
Dobra rzeźba+dobry painting, szacun
One są przyczepione do patyczków do uszu czy mi się tylko tak wydaje?
Mega są te główki. Takie z charakterem

Core - naprawdę udany. Duża rehabilitacja po tym awatarze-sedesie. Ten dla odmiany ma charakter, a obicia i odrapania bardzo zdobią ten model.
Główki klasa - dałeś im kupę charakteru, no i te numerki tatuowane są świetne!
Dark Angel skoro termos to biały, bo to Deathwing.
Główki klasa - dałeś im kupę charakteru, no i te numerki tatuowane są świetne!
Dark Angel skoro termos to biały, bo to Deathwing.
W.H.O.R.E - super ..
pochorowałeś się czy co ?? cały model wygląda dobrze nie to co Avatar .. (no dobra Młotek Sssie ... wygląda jak z kamienia .. - młotek ci nie wyszedł - betonowy )
Główki - super
a Termos - na razie to Nurglominator
Główki - super
a Termos - na razie to Nurglominator