Hey hey, ostatnio nic nie zamieszczałem, byłem zajęty składaniem T-62. Pierwszy raz składałem gąsiennice do czołgu- ogniwo po ogniwie---- , nie polecam:P.
A oto efekt
Click to see full-sized image
Myślę że jutro zabiorę sie do malowania
Pozdrawiam
[PL] Warsztat theotrila
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Warsztat theotrila
Jaaaaaaaaa!
No dawaj, dawaj z malowaniem!
Niezły zwis gąsienicy Ci wyszedł, tylko tak mi się coś wydaje, że powinna być trochę mocniej napięta na całej długości i opadająca łukiem, zwłaszcza przy samym kole napinającym... Tak się czepiam
No dawaj, dawaj z malowaniem!
E tam, super zabawaTheotril wrote:Pierwszy raz składałem gąsiennice do czołgu- ogniwo po ogniwie---- , nie polecam:P.
Niezły zwis gąsienicy Ci wyszedł, tylko tak mi się coś wydaje, że powinna być trochę mocniej napięta na całej długości i opadająca łukiem, zwłaszcza przy samym kole napinającym... Tak się czepiam
Będzie ciekawie
Skończyłeś już może ten transporter ?
Pozdrawiam
Skończyłeś już może ten transporter ?
Pozdrawiam
Zbuduj z nami nową lepszą ePolske
Heh jak zawsze mości Slawolu masz racje, patrząc na fotki czołgów doszedłem do tego samego zdanie, że powinny być bardziej napięte. ALe ale, nei mogłem się oprzeć wrażeniu iż tak wizaulnie lepiej wygladają(może nie tak realistycznie).
P.S ogolnie sam model mi sie bardzo podoba , chyba najbardziej ze wszystkich co do tej pory robiłem .
tak transporter skończyłem, nawet podstawkę mu zrobiłem( pierwszą w życiu podstawkę a la teren) . Jak będe miał jakieś przyzwoite fotki to zamieszczę.Skończyłeś już może ten transporter ?
P.S ogolnie sam model mi sie bardzo podoba , chyba najbardziej ze wszystkich co do tej pory robiłem .
Powiem tak:Theotril wrote:Heh jak zawsze mości Slawolu masz racje...
Yhmy. Ale są też fotki, na których widać, że lekki zwis jestTheotril wrote:...patrząc na fotki czołgów doszedłem do tego samego zdanie, że powinny być bardziej napięte.
niezly. no, zlozenie tych gasek musialo zajac troche czasu. oby ostateczny rezultat byl tego wart. albo chociaz zeby bylo to przyjemne...
Etap wstępny, wieża maźnięta czarnym podkładem na to brąz( dokładnie nazwy nie pamiętam). Na to tank green, następnie tank green + white aby rozjaśnić.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Zapowiada sie bardzo zacnie.
Czekam na wersje zblizona do finalnej
Czekam na wersje zblizona do finalnej
*** de gustibus non est disputandum ***