Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Hey hey, ostatnio nic nie zamieszczałem, byłem zajęty składaniem T-62. Pierwszy raz składałem gąsiennice do czołgu- ogniwo po ogniwie---- , nie polecam:P.
A oto efekt
Theotril wrote:Pierwszy raz składałem gąsiennice do czołgu- ogniwo po ogniwie---- , nie polecam:P.
E tam, super zabawa
Niezły zwis gąsienicy Ci wyszedł, tylko tak mi się coś wydaje, że powinna być trochę mocniej napięta na całej długości i opadająca łukiem, zwłaszcza przy samym kole napinającym... Tak się czepiam
Heh jak zawsze mości Slawolu masz racje, patrząc na fotki czołgów doszedłem do tego samego zdanie, że powinny być bardziej napięte. ALe ale, nei mogłem się oprzeć wrażeniu iż tak wizaulnie lepiej wygladają(może nie tak realistycznie).
Skończyłeś już może ten transporter ?
tak transporter skończyłem, nawet podstawkę mu zrobiłem( pierwszą w życiu podstawkę a la teren) . Jak będe miał jakieś przyzwoite fotki to zamieszczę.
P.S ogolnie sam model mi sie bardzo podoba , chyba najbardziej ze wszystkich co do tej pory robiłem .
Etap wstępny, wieża maźnięta czarnym podkładem na to brąz( dokładnie nazwy nie pamiętam). Na to tank green, następnie tank green + white aby rozjaśnić.